spot_img
6 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăDezvaluiriCei care tac în scandalul Dumbravă și aplaudă plăcerea lui de a...

Cei care tac în scandalul Dumbravă și aplaudă plăcerea lui de a aresta: SRI NU i-a făcut testarea psihologică

-

Dupa ce in ziare.com nu am vazut nimic cu privire la idioteniile promovate de cretinul ala de Mitica, Hopa Mitica (n.red-generalul SRI Dumitru Dumbravă), pe la Comisia SRI, ma asteptam sincer, ca macar Barourile sa ia pozitie impotriva cretinismelor aratate de acest procuror ratat, facut general la apelul bocancilor. Reamintesc ca idiotul asta, cand era la comanda directiei juridice din SRI a explicat ca are o placere deosebita sa aresteze oameni, a comentat pe facebook fostul ofițer, Daniel Florea.

Acesta afirmă că Dumitru Dumbravă nu ar fi fost testat psihologic de SRI.

Reamintim că soția fostului sef operativ, generalul Florian Coldea, a condus sau încă mai conduce testarea psihologică în SRI.

Dumitru Dumbravă, actualmente secretar general SRI, a recunoscut pe când conducea Direcția Juridică implicarea SRI în câmpul tactic din Justiție.

Zilele trecute el a recunoscut, din nou, și în Comisia SRI implicarea serviciului în Justiție.

POSTAREA LUI DANIEL FLOREA:

Trec peste faptul ca nu a sustinut, ca multi alti sefi de unitati SRI testarea psihologică (si va asigur ca nu mint cu absolut nimic!!!), dar nu aveam asteptari de la asociatiile profesionale ale magistratilor – care categorie de magistrati va avea curaj sa recunoasca ca si-au insusit opiniile juridice exprimate de „dumbraveii SRI”?!
Dar sa vezi ca Barourile nu spun nimic, ca accepta, practic in numele clientilor ca ceea ce a spus idiotul ala e ok, este groaznic.
Ma intreb la ce mai sunt platiti avocatii?! Fara suparare?! Pai nu mai bine in procese se consulta juristii SRI?! Apoi aia emit o opinie juridică, o transmit instantei sau parchetului si gata?!
Imi pare rau pentru prietenii avocati din lista mea. Ii consider oameni corecti. Cu unii m,am si consultat pe anumite spete si am tras concluzia ca se chinuie efectiv sa aduca sperante oamenilor care sunt nevinovati adusi in prag de judecata. Stiu ca ei sunt altfel de oameni si ca nu sunt decanii barourilor, dar le scade credibilitatea si lor, avocatilor de buna credinta.
Cand vine momentul zero sa luam atitudine?!
Cand ne unim impotriva acestor nemernici?
Haideti oameni buni, ca suntem mai multi ca ei! Nu v-ati saturat de pacaleli si amagiri?
Americanul ala de e ambasador acum de ce nu a mai sarit de cur in sus?!

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img