spot_img
37.2 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasăDezvaluiriCEI 4 CARE AU SEMNAT AFACEREA MICROSOFT- GABRIEL SANDU: DOCUMENT DNA: Gabriel...

CEI 4 CARE AU SEMNAT AFACEREA MICROSOFT- GABRIEL SANDU: DOCUMENT DNA: Gabriel Sandu a recunoscut şi a identificat participanţii

-

În documentul depus la ICCJ prin care solicită schimbarea arestului preventiv în arest la domiciliu, procurorii DNA notează că fostul ministru al comunicaţiilor, Gabriel Sandu, „a recunoscut faptele” şi prin declaraţiile sale a ajutat la„stabilirea corectă a situaţiei de fapt şi la identificarea participanţilor”. Sandu a vorbit, printre altele, de banii pentru partid.

- Reclama -

sandu2CHEIA DE UNDE PORNEŞTE AFACEREA MICROSOFT ÎN PERIOADA LUI GABRIEL SANDU: CEI 5 CARE AU SEMNAT

- Advertisement -

În 2009, contractul cu Microsoft intră într-o nouă etapă. România avea un nou Guvern. Pe 8 aprilie, Fujitsu Siemens notifică Ministerul Comunicaţiilor: în 26 aprilie, contractul încetează, iar licenţele expiră şi nu mai pot fi folosite. Cu o săptămână înainte de termen, Guvernul emite Hotărârea 460, prin care se aprobă achiziţionarea de noi licenţe Microsoft. Ministerul Comunicaţiilor şi Tehnologiei este desemnat să se ocupe de organizarea unei licitaţii pentru încheierea noului contract. Hotărârea este semnată de premierul Emil Boc, ministrul Comunicaţiilor Gabriel Sandu, ministrul de interne Dan Nica, secretarul de stat în Ministerul de Finanţe, Gheorghe Gherghina, şi de şeful Autorităţii Naţionale pentru reglementarea achiziţiilor publice, Cristina Trăilă.

 

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img