spot_img
16.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăAnalizeCearta lui Charles cu stilourile

Cearta lui Charles cu stilourile

-

Regele Charles al Marii Britanii şi-a manifestat marţi frustrarea cauzată de un stilou defect în timpul ceremoniei de semnare a unor documente în Irlanda de Nord, pentru a doua oară în ultimele zile când suveranul pare vizibil iritat în timpul unor astfel de protocoale, informează Reuters conform Agerpres.

- Reclama -

Charles, aflat în vizită în Irlanda de Nord ca parte dintr-un turneu prin Regatul Unit în perioada de doliu pentru mama sa, regina Elisabeta a II-a, a fost întâmpinat de aplauzele mulţimii şi de discursuri de bun venit, după care şi-a exprimat angajamentul faţă de această regiune.

La scurt timp, în timp ce semna în cartea de oaspeţi în faţa camerelor de filmare la castelul Hillsborough de lângă Belfast, Charles şi-a exprimat frustrarea când stiloul pe care l-a folosit i-a pătat mâna de cerneală.

”Dumnezeule, nu-mi place (stiloul) ăsta!”, a spus Charles ridicându-se şi înmânându-i stiloul soţiei sale, regina consoartă Camilla.

”Ia uite, se întinde peste tot”, a spus Camilla când Charles îşi ştergea degetele.

”Mă enervează la culme… de fiecare dată”, a spus Charles în timp ce se îndepărta.

Înainte să fie proclamat rege, un fost asistent a declarat pentru Reuters că Charles poate fi amuzant, dar şi irascibil şi pretenţios.

Sâmbătă, cu prilejul semnării unor documente în Londra, Charles le-a făcut iritat semne asistenţilor să-l ajute întrucât îl incomoda un suport pentru stilou.

Marţi, la completarea documentelor, a scris de asemenea data greştit după care s-a consultat cu un asistent care i-a spus că este 13 septembrie, nu 12 septembrie.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...