spot_img
28 C
București
duminică, iunie 23, 2024
AcasăAnalizeCeartă la vârful partidului președintelui Serbiei pe Kosovo/ Lider al partidului: Dacă...

Ceartă la vârful partidului președintelui Serbiei pe Kosovo/ Lider al partidului: Dacă președintele Vučić își va înainta demisia, acesta va fi sfârșitul Partidului Progresist Sârb și finalul carierei pe care PPS l-a avut pe scena politică a Serbiei, iar apoi va urma și „cel mai negru și mai rău scenariu pentru Serbia”

-

Președintele Serbiei Aleksandar Vučić i-a informat la ședința de astăzi a Guvernului Serbiei pe președinta Guvernului Ana Brnabić și pe membrii Guvernului despre discuțiile privind așa-numitul Kosovo și despre întâlnirea cu ”cei cinci”, care a avut loc vineri, a comunicat astăzi ministrul Apărării Miloš Vučević. Președintele Serbiei a participat la ședința Guvernului Serbiei la invitația premierului Ana Brnabić.

Vučić a avut aseară întâlnirea cu cei mai apropiați colaboratori la sediul Partidului Progresist Sârb. Conform presei, la întâlnire au fost neînțelegeri și s-a apelat să se respingă negocierile cu SUA și UE. La aceste neînțelegeri, după cum se menționează, a reacționat Vučić și a spus că dacă cineva crede că poate mai bine decât el să conducă statul, el este pregătit să cedeze și apoi a plecat de la întâlnire, transmite televiziunea din Voivodina.

- Advertisement -

Unul din membrii Comitetului Executiv al PPS Darko Glišić a declarat pentru TV Pink în urma întâlnirii că dacă președintele Vučić își va înainta demisia, acesta va fi sfârșitul Partidului Progresist Sârb și finalul carierei pe care PPS l-a avut pe scena politică a Serbiei, iar apoi va urma și ”cel mai negru și mai rău scenariu pentru Serbia” la care nu trebuie să ne gândim.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img