spot_img
2.9 C
București
marți, decembrie 5, 2023
AcasăAnalizeCea mai importantă organizație PNL merge pe mâna lui Ciucă

Cea mai importantă organizație PNL merge pe mâna lui Ciucă

-

Comitetul Director Județean al #PNLGiurgiu a votat astăzi în unanimitate moțiunea “Uniţi pentru o Românie stabilă şi puternică”, depusă de premierul Nicolae Ciucă. Soluțiile găsite de guvern pentru plafonarea prețurilor la energie, sprijinirea programelor de dezvoltare, îndeplinirea țintelor din PNRR pentru primul trimestru sunt rezultate concrete ale Guvernului condus de Nicolae Ciucă. În aceste condiții, considerăm că s-au creat premisele ca #PNL să aducă România în prima linie a țărilor democratice și prospere din Lumea liberă, așa cum se afirmă în moțiunea depusă de premier. Susținerea mediului de afaceri rămâne o prioritate pentru PNL. Firmele românești, antreprenorii români, investitorii care dezvoltă afaceri în România trebuie să regăsească în PNL cea mai puternică garanție a protejării intereselor legitime care generează dezvoltarea țării. Este important angajamentul din moțiune referitor la selectarea reprezentanților PNL în funcții de demnitate publică pe criterii de profesionalism și meritocrație, afirmă pe Facebook deputata PNL de Giurgiu, Gabriela Horga.

- Reclama -

PNL Giurgiu este organizația cu cel mai mare scor la precedentele alegeri și este condusă de europarlamentarul Dan Motreanu

#PNLGiurgiu este una dintre cele mai performante filiale liberale, din punct de vedere al rezultatelor obținute la ultimele alegeri europarlamentare, prezențiale, locale și parlamentare. Salutăm prevederea din moțiune potrivit căreia accesul în funcții de conducere în PNL se va face pe baza principiilor meritocrației și reprezentativității, pe criterii de competență politică, profesionalism și integritate, mai spune Horga.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img