Transferul lui Ianis Hagi (20 de ani) la Genk în schimbul a 4 milioane de euro a stârnit reacții dure în presa din Italia. Jurnaliștii italieni de la calcionews24.com se așteptau ca Fiorentina să primească o sumă importantă după transferul mijlocașului în Belgia, ținând cont că s-au vehiculat oferte de 10 milioane de euro pentru român, cum ar fi cea de la Spartak Moscova, scrie Gazeta Sporturilor.

„Ce bătaie de joc cu vânzarea lui Ianis Hagi la GenkInteresul Fiorentinei în privinţa lui Ianis Hagi este datorat profitului pe care clubul îl obţine de pe urma vânzării. În urma sumei de transfer iniţiale anunţate, 10 milioane de euro, Montella ar fi trebuit să obţină în jur de 3,5 milioane de euro, însemnând 30% din procentul păstrat.

Dar directorul sportiv al lui Genk a negat suma de transfer în valoare de 10 milioane de euro. Au fost doar 4 milioane de euro, iar Fiorentina va încasa în jur de un milion de euro”, a scris sursa citată.

Reacția italienilor vine după ce Dimitri De Conde, directorul sportiv al lui Genk, a recunoscut că echipa sa n-a plătit 8 milioane de euro pentru Ianis: „Adevărul e că l-am luat pe Hagi la jumătate de preţ! Presa vorbeşte de 8 milioane de euro, dar nu este cazul”.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?