spot_img
7.5 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăDezvaluiriCe ascund autoritățile privind relocarea migranților musulmani în România? Ce document s-a...

Ce ascund autoritățile privind relocarea migranților musulmani în România? Ce document s-a semnat la Bruxelles

-

Bruxelles-ul a anunțat că România a semnat documente de planificare potrivit cărora numărul relocărilor migranților musulmani  trebuie să ajungă la 3.000 în lunile iulie, august şi septembrie din 2017, transmite Radio Europa Liberă.

- Reclama -

Axceastă informație nu a fost transmisă însă oficial de autoritățile române.

Aceste contingentări nu au legătură, însă, cu imigranții care ajung în țară în mod ilegal, cum s-a întâmplat de câteva ori în ultimele săptămâni, ultima dată în noaptea de duminică spe luni 20-21 august 2017, când Paza de Coastă a capturat la circa 20 de mile de Mangalia un pescador cu 70 de persoane de naționalitate siriană și irakiană.

Alți 25 au fost depistați sâmbătă, când încercau să treacă din Bulgaria în România cu două mașini de teren în apropiere de punctul de frontieră Negru Vodă.

Refugiații și imigranții care forțează frontiera României sunt tot mai mulți, după ce drumul prin Europa Centrală a fost blocat de Ungaria, stat care a ridicat un grad la granița sa cu Serbia.

România se angajase acum doi ani să primească peste 6000 de migranți, dar numărul celor veniți în Europa a crescut constant din acel moment.

Ministrul de externe, Teodor Meleșcanu, a anunțat săpătmâna trecută că România ar putea primi suplimentar în jur de 2000 de migranți.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img