spot_img
3.3 C
București
sâmbătă, decembrie 3, 2022
AcasăAnalizeCe ar pregăti rușii în Ucraina

Ce ar pregăti rușii în Ucraina

-

Trupele ruse vor lansa o ofensivă de amploare în Ucraina în lunile decembrie-ianuarie, a declarat doctorul în științe militare Konstantin Sivkov, citat de agenția URA.ru.

”Trupele noastre se pregătesc pentru o ofensivă de mare amploare, acest lucru este evident. (…) Acum, trupele noastre pregătesc o ofensivă asupra orașelor Nikoalev și Odessa. În noile regiuni se creează, acum, o serioasă grupare de trupe. (…) Capacitatea de luptă a acestei grupări poate fi asigurată în totalitate până la jumătatea lunii decembrie – începutul lunii ianuarie. (…) Ceea ce înseamnă că, în decembrie-ianuarie Forțele Armate ale Rusiei pot lansa o ofensivă de mare amploare”, a explicat expertul militar, potrivit postului de televiziune Țarîgrad.

- Reclama -

Sivkov a menționat că, în această perioadă condițiile vor fi favorabile Forțelor Armate ale Rusiei – zăpada se va spulbera, iar solul se întărește. De asemenea, el a atras atenția asupra faptului că, după toate probabilitățile, Forțele Armate ale Ucrainei vor ataca exact pe direcția Herson, pentru că aici ei își concentrează toate forțele, încercând să împingă trupele de pe malul drept al Niprului pe o porțiune îngustă, deoarece ei nu au posibilitatea de a introduce multe trupe.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img