spot_img
16.2 C
București
luni, octombrie 2, 2023
AcasămediuCazanciuc: Timpul va demonstra dacă Gorghiu are căderea morală să vorbească de...

Cazanciuc: Timpul va demonstra dacă Gorghiu are căderea morală să vorbească de Ponta, este alegerea liberalilor dacă vor să devină un partid de cancan

-

Ministrul Justiției, Robert Cazanciuc, apreciază că timpul va demonstra dacă copreședintele PNL Alina Gorghiu are căderea morală să vorbească de premierul Victor Ponta.

- Reclama -

„Doamna Gorghiu continuă să nu înțeleagă că se află pe scaunul Brătienilor. Este alegerea liberalilor dacă vor să devină un partid de cancan. Timpul va demonstra dacă doamna Gorghiu are căderea morală să vorbească de Victor Ponta”, a declarat luni, pentru AGERPRES, ministrul Justiției.

Copreședintele PNL Alina Gorghiu susținea, luni, că „ministrul Cazanciuc ar trebui să plece acasă” în urma declarațiilor făcute cu o seară înainte la un post de televiziune.

„Am văzut declarațiile publice ale ministrului Justiției referitoare la cât de nepătați și cât de firească este o guvernare cu un prim-ministru trimis în judecată pentru fapte de corupție și cât de firească este viața politică în România și cât de morală este ea cu un președinte de partid condamnat deja într-o primă instanță pentru alte fapte, nu de corupție. Mă întrebam dacă domnul Cazanciuc n-ar vrea să plece domnia sa acasă și să lase în portofoliul de ministru al Justiției o persoană fie urmărită penal, fie inculpată, fie trimisă în judecată. Se pare că singurul criteriu de selecție în PSD pentru a fi într-o funcție publică este acela de a fi urmărit penal sau condamnat într-o anumită etapă procesuală. E jenant pentru un ministru de Justiție, indiferent de partidul care îl susține, să aibă o asemenea poziționare publică. Eu aștept să își retragă aceste vorbe și să ceară scuze tuturor cetățenilor cinstiți din România pentru asemenea declarații”, a precizat, la Palatul Parlamentului, Alina Gorghiu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img