spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăDezvaluiriCataramă acuză un puci în PNL: Cioloș și încă un personaj cheie

Cataramă acuză un puci în PNL: Cioloș și încă un personaj cheie

-

Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte al PNL sector 2, acuză că există o grupare în PNL care vrea preluarea conducerii partidului şi „să îngroape” PNL într-o coaliţie condusă de Dacian Cioloş. Cataramă a nominalizat, pentru MEDIAFAX, şi persoana care ar putea să ajungă preşedinte interimar PNL.

„La nivelul organizaţiilor judeţene există o stare de nemulţumire profundă, furie pentru că PNL nu şi-a asumat formarea guvernului, deşi existau premisele pentru acest lucru şi se putea forma o majoritate parlamentară, din PNL, USR; PMP; UDMR; minorităţi şi parlamentarii puterii nemulţumiţi de Liviu Dragnea. Toată lumea îşi pune întrebarea de ce nu s-a acţionat”, a declarat Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte al PNL sector 2, pentru MEDIAFAX.

- Advertisement -

Acesta spune că explicaţia a găsit-o în vizitele făcute la organizaţiile din ţară, şi anume, formarea unei grupări care vrea să preia conducerea partidului.

„O grupare formată din indivizi slabi, fără coloană vertebrală, fără calităţi de lideri. Ce urmăreşte această grupare? Fie în luna martie a acestui an, ca eventuală condamnare a lui Ludovic Orban, fie anul viitor, după alegerile europarlamentare, unde se vor strădui ca PNL să obţină un scor mic, să îl instaleze în funcţia de preşedinte interimar pe Ilie Bolojan, care să fie de acord cu formarea unei coaliţii conduse de domnul Dacian Cioloş, din care să facă parte şi PNL”, a mai spus Cataramă.

- Advertisement -

Întrebat dacă Dacian Cioloş ar vea cunoştinţă de un asemenea scenariu, Cataramă a răspuns; „cu siguranta da, a anunţat formarea unui partid, intenţia de aşa-zisă coagulare a Opozitiei, a făcut anunţurile, urmează să le pună în practică cu complicitatea gruparii ticăloase din PNL”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img