spot_img
10.1 C
București
duminică, decembrie 3, 2023
AcasăPoliticaCătălin Ivan: Ghiță a venit în PSD, a investit, nu știu dacă...

Cătălin Ivan: Ghiță a venit în PSD, a investit, nu știu dacă și-a scos banii

-

Europarlamentarul Cătălin Ivan, șeful PSD sector 1, fost purtător de cuvânt al PSD, lansează pe facebook un atac dur la adresa lui Sebastian Ghiță și Liviu Dragnea. Despre primul spune că a venit în PSD unde a investit, dar nu știe dacă și-a scos banii. Lui Dragnea, Ivan îi cere să prezinte scuze partidului.

- Reclama -

Postarea integrală a lui Cătălin Ivan:

De la Sebastian Ghita nu am pretentii. Nu a fost niciodata cu adevarat membru de partid, a venit, a investit, nu stiu si nu ma intereseaza daca si-a scos banii, a plecat. Sa fie sanatos! Faptul ca a atacat atat de dur partidul, pe la toate televiziunile, nu arata decat masura caracterului sau. Ghita nu va fi niciodata istorie pentru PSD. Doar un capitol nefericit, inchis putin cam tarziu.
Deranjanta este insa pozitia lui Liviu Dragnea, Presedintele Executiv al PSD si coordonatorul campaniei electorale, care gaseste de cuviinta sa-l laude pe acest Sebastian Ghita, sa-i prevada un viitor stralucit in politica si, mai mult decat atat, sa-i aprobe toate vorbele urate, nemeritate, aruncate asupra intregului partid. Daca acest partid a sfarsti, dupa atatia ani in care domnul Dragnea se afla in fruntea, prin a fi un partid de corupti si comunisti (CC-ul lui Ghita), atunci cine poarta aceasta responsabilitate?
Eram clasa a cincea la Revolutie si nu am facut niciodata afaceri cu statul, Nu ma regasesc in descrierea lui Ghita, sustinuta de Liviu Dragnea. Ca mine sunt zeci de mii de membri de partid.
Domnule Liviu Dragnea, asteptam cu totii scuze!

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img