Casetele cu ”plutoanele de femei” ale Păpușarului de la Chișinău sunt pline cu politicieni foști sau actuali de la București

0
231

Scena din Republica Moldova este într-una adevărat „război” după ce Partidul Socialist al preşedintelui Igor Dodon s-a aliat cu pro-europenii lui Andrei Năstase şi Maia Sandu pentru a forma noua majoritate şi a lăsa Partidul Democrat în opoziţie. Vladimir Plahotniuc a reacţionat rapid şi a dat mai multe înregistrări compromiţătoare cu Igor Dodon, transmite b1.ro.

„Nu e cazul să înjurăm MAE și pentru relația cu Moldova, dosarul Republica Moldova a fost la Cotroceni, în ultimii ani. Cred că diplomația românească a reușit în R.Moldova o „performanță” fără precedent: i-a trimis de aceeași parte a baricadei pe reprezentanții SUA, UE și Rusiei. Acești trei actori majori de pe scena internațională sunt împotriva oligarului Plahotniuc, controlat de la București. Sau care controlează segmente din establishmentul românesc, mai ales din cel politic, dar nu numai. Oricum, diplomația românească (chiar dacă MAE nu e implicat!) a făcut istorie în acești ani, de gât cu Plahotniuc.
Ar putea concura la premiul Nobel pentru pace. Nu cred că există alt „dosar” internațională, pe care UE, SUA și Rusia să fie de acord. Bonusul, pe care nu doar serviciile (mai puțin SIE și SRI) îl așteaptă ci și publicul, îl reprezintă ARHIVA FOTO/VIDEO a lui Plahotniuc, în care o să apară destui actuali și foști politicieni (și nu numai) de la București, în posturi nu tocmai onorabile”, a comentat Armand Goșu, conform cotidianul.md.

„Plahotniuc (n. red- desemnat premier de o majoritate parlamentară la Chişinău) a utilizat șantajul, coruperea conștiințelor, metode dintre cele mai neortodoxe pentru a-și atinge scopurile. Spre exemplu aducea «plutoane» de femei pentru a le oferi politicienilor bucureșteni. Avea și un club de noapte la Chișinău care era vizitat de multă «lume bună» de la București“, declara recent la Adevărul Live fostul premier moldovean Ion Sturza despre legăturile subterane dintre oamenii politici de pe cele două maluri ale Prutului.