spot_img
8.6 C
București
joi, aprilie 18, 2024
AcasăhighlightCartita de la DNA a primarului Pendiuc

Cartita de la DNA a primarului Pendiuc

-

In interceptarile aparute pana in acum in dosarul primarului Pitestiului, Tudor Pendiuc, se vorbeste de o cartita pe care acesta ar fi avut-o in interiorul DNA si care l-ar fi informat ce se pregateste. Asa reiese dintr-o convorbire telefonica intre Tudor Pendiuc si sefa de cabinet, Carmen Lis. Aceasta ii spune primarului ca ar fi primit un sms cu informatii. Cine este cartita si care sunt conexiunile sale cu Pitestiul si cu primarul pentru care DNA a cerut arestarea pentru 30 de zile?

Cartita este ofiterul judiciarist de la DNA, Doru Alexandru Petriea. Tatal cartitei este Mihai Petriea, cel care i-a transmis sms-ul sefei de cabinet a lui Tudor Pendiuc. Despre Petriea senior scrie Jurnalul de Arges ca ar fi candidat la sefia PSD Pitesti in 2010. Asadar tatal cartitei este membru PSD in organizatia condusa de primarul Pendiuc.  Interesant este ca Petriea senior a contestat asocierea Primariei Pitesti cu Publitrans, care face obiectul dosarului instrumentat de DNA, cu toate ca nu era parte din cauza, mai scrie Jurnalul de Arges. Petriea senior a devenit celebru dupa ce l-a dat in judecata pe fostul ministru al transporturilor, Ludovic Orban, pe motiv ca unul din drumurile aprobate de acesta ar fi trecut pe proprietatea sa.

- Advertisement -

Petriea senior a confirmat pentru Jurnalul de Arges ca a fost chemat la DNA „înainte de primul tur al alegerilor.”

DIALOGUL LUI PETRIEA SENIOR CU REPORTERUL JURNALULUI DE ARGES E HALUCINANT:

- Advertisement -

Și ce v-au întrebat?
– Nu știu, că nu am fost. M-au chemat, dar nu m-am dus.
– Şi de ce nu v-ați dus?
– Nu m-am dus din mai multe motive. Le-am explicat apoi. Am dat niște explicații, rămâne să vedem dacă vor fi de acord.

-Deci ați fost, până la urmă…
– Ulterior am mers…Am fost chemat de mai multe ori, mai ales că  dumneavoastră, presa, aveați niște date şi aţi ieşit cu ele. În urma a ceea ce s-a publicat, am fost chemat din nou.

„Urmează să apară nişte lucruri care vor incita situaţia”

-Şi ce le-ați spus procurorilor DNA?
– Urmează niște cercetări. Urmează să apară niște lucruri care vor incita situația, însă nu pot să lămuresc mai mult acum. În funcție de ce va fi, mai stăm de vorbă. Nu pot să vă spun nimic în plus. Este vorba și de imagine.
-Vă temeți pentru imaginea dumneavoastră sau a fiului dumneavoastră?
– Normal că mă tem pentru imaginea băiatului meu!
– Băiatul dumneavoastră are probleme din cauza acelor interceptări?
– Normal că are probleme. Vor fi, cred, niște probleme…

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img