spot_img
18.7 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăAnalizeCărtărescu supărat că Iohannis nu unește opoziția

Cărtărescu supărat că Iohannis nu unește opoziția

-

Scriitorul Mircea Cărtărescu îl critică pe președintele Klaus Iohannis, pe Facebook, pentru lipsa lui de implicare în unificarea opoziției, exprimîndu-și, totuși, speranța că aceasta va veni curînd la guvernare, scrie Inpolitics.

”PSD și ALDE pierd majoritatea în România și Europa e împotriva lor. Dacă nici acum nu e finalul pentru ei, explicația nu e decât una: slăbiciunea opoziției. E momentul ca opoziția să se unească, avem nevoie vitală de asta. Nu înțeleg de ce președintele nu acționează în acest sens. Dacă nu fiindcă-i pasă de noi, măcar ca să câștige din nou alegerile și tot ar fi trebuit să se gândească până acum la asta” scrie Cărtărescu.
Confruntat cu observația unui comentator, potrivit căreia opoziția nu e încă majoritară, scriitorul a răspuns: ”Încă nu este, dar ar putea deveni foarte curând, eu măcar sper asta”.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...