Candidat USR vrea să cenzureze internetul

0

Candidatul USR de la Bihor, Cristian Rusu, promite că dacă va ajunge senator după alegerile din decembrie, va elimina taxa radio-tv și va introduce reglementări privind răspunderea internauților. Cel puțin asta a anunțat într-o postare pe Facebook, transmite B1.

Cum mesajul a primit numeroase critici din partea utilizatorilor rețelei de socializare, Rusu a șters postarea. Totuși, internauții nu au pierdut ocazia de a-l compara pe candidatul USR cu Liviu Dragnea, și el criticat cu vehemență după ce la începutul acestui an a susținut un poiect de lege privind defăimarea pe reţelele de socializare.

”Domnul de mai jos e varianta USR a domnului Dragnea care vroia neaparat o lege speciala pentru internauti ca sa nu mai injure PSD-ul cum le vine la gura, sau a fomistei din Caracal sau si a unuia si a celeleilalte, Partea haioasa e ca acealsi domn dupa ce a facut cunostinta cu aprecieriele internautilor vizavi de parerile sale a sters aceasta postare. Acum sa nu credeti ca in sinea lui nu crede ca face un lucru bun reglementand internetul si inventand pentru a nu stiu cata oara politia gandirii, chiar daca si-a sters postarea. #nupuneticatuseflorilor”, a comentat un internaut.