spot_img
16.1 C
București
luni, mai 20, 2024
AcasăDezvaluiriCANAPEAUA LUI FLORIAN COLDEA DE LA SRI: Alți 2 jurnaliști din slujba...

CANAPEAUA LUI FLORIAN COLDEA DE LA SRI: Alți 2 jurnaliști din slujba lui Coldea după cei 4 dezvăluiți de fostul colonel SRI, Daniel Dragomir

-

Dezvăluiri despre jurnaliștii apropiați de SRI sau mai exact de fostul șef operativ generalul Florian Coldea au apărut în mai multe relatări media. Mai multe relatări au fost publicate și de FLUX 24. Două nume au fost menționate recent. Nici unul nu a negat.

De altfel nici unul din cei 4 jurnaliști despre care fostul colonel SRI Daniel Dragomir, cu rang de general de brigadă și decorat de CIA, a spus duminică seară la Antena 3 că i-a văzut întrând sau ieșind din biroul lui Florian Coldea NU AU NEGAT informațiile.

- Advertisement -

Tăpălagă și Matei au reacționat nervos pe facebook, dar NU AU NEGAT.

CITIȚI ȘI: Cei 4 jurnaliști NU neagă că au fost pe canapeaua lui Florian Coldea de la SRI

- Advertisement -

Jalnicul Rares Bogdan este un agent de influenta personal al lui Coldea. Este cel care, inainte de numirea lui Eduard Hellvig la conducerea SRI, in pauzele publicitare ale emisiunilor sale, se lauda invitatilor din platou, aratandu-si telefonul mobil, cu faptul ca primea mesaje direct de la Coldea cu privire la ce sa spuna in emisiune si tenta / directia subiectelor, ori persoanele care trebuie denigrate, afirmă fostul ofițer SRI, Adrian Radu, într-un articol oferit acum peste un an spre publicare FLUX 24.

CITIȚI ȘI: Adjunctul directorului SRI dat afară LEGĂTURI cu industria farmaceutică şi Rareş Bogdan

Incoltit (pentru a cata oara in ultima perioada de timp?) de opinia publica, presa de investigatii si factorii decizionali care neaga ca ar fi primit informari de la SRI pe vulnerabilitatea/riscul Hexi Pharma, maestrul comnbinatiilor, Coldea, l-a asmutit pe Rares Bogdan pentru a incerca sa mai contracareze ce se mai poate din realitatea si amploarea scandalului, atrăgea recent atenția fostul ofițer SRI.

CITIȚI ȘI: Florian Coldea și Realitatea TV: Ponta și Oprea

Și un alt nume a apărut recent.

CITIȚI ȘI: BOMBĂ ÎN SCANDALUL CĂUTIȘ: E agentul acoperit al lui Florian Coldea/ Dezvăluirile din jurnalul Elenei Udrea

Rares_Bogdan

ARTICOLUL INTEGRAL AL FOSTULUI OFIȚER SRI, ADRIAN RADU, PUBLICAT RECENT DE FLUX 24:

Pomadatul si pensatul realizator de la Realitatea TV , narcisistul Rares Bogdan, a intrat, urmare ordinelor primate de la Coldea, in delirium tremens. Astfel, acesta a precizat, în cadrul emisiunii „Jocuri de Putere”, că în ziua în care a fost inaugurat scutul antirachetă de la Deveselu, Liviu Dragnea, Traian Băsescu şi Călin Popescu Tăriceanu, reprezentanţii triadei anti-DNA, au lansat un atac către trei institutuţii importante din România. Astfel, pseudo-jurnalistul a amintit despre atacul lui Traian Băsescu la adresa SRI, despre anunţul lui Dragnea despre o posibilă moţiune de cenzură pentru a dărâma Guvernul Cioloş şi, nu în ultimul rând, refuzul lui Tăriceanu de a participa la inaugurarea scutului de la Deveselu.

„Coalitia anti-DNA, anti-SRI, anti-stat atacă în fortă, vă voi arăta un plan absolut mizerabil instrumentat de coaliţia anti-DNA reprezentată de Dragnea, Tăriceanu şi Băsescu. Triada a prins glas din nou. Trei institutii diferite atacate. Este un atac pe flancuri, concertat, care cuprinde trei flancuri. Noi ne aflam intr-un context geostrategic in care nu exista coincidente. Există doar planuri”, a spus Rareş Bogdan. Omul are tulburari de personalitate, traieste intr-o alta realitate si a inceput sa i se separe emisferele cerebrale, astfel ca face asocieri dintre cele mai ciudate, promovand scenarii SF care l-ar face invidios pe Asimov.

Atentie ce este in mintea pensatului, intoxicata de Coldea:

„Primul atac la care ma refer este cel de pe flancul Dragnea. Pe un flanc, Liviu Dragnea, preşedintele penal al PSD, afirmă simplu, după alegeri vom depune o moţiune”. Lui Liviu Dragnea i s-a mai incredintat o misiune „strategica”, aceea de a evalua împreună cu ALDE şi UNPR depunerea unei moţiuni de cenzură la adresa Guvernului Cioloş, afirmând că ‘de a doua zi intră în joc domnul Iohannis’ pentru desemnarea unui prim ministru (declaratie facuta, joi, la Târgovişte).

Al doilea flanc i-a fost repartizat lui Tăriceanu, acesta refuzand sa participe la inaugurarea scutului de la Deveselu, bagand de la el, pentru a da bine „pe sticla” ca senatorul „a ales să dea cu flit partenerului strategic”, adica, vezi-Doamne, trupelor aliatului strategic”. De altfel, Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat foarte clar: „Inaugurarea oficială a sistemului defensiv Aegis Shore Romania din baza de la Deveselu este un eveniment major, care marchează fără echivoc contribuţia activă a României la strategia şi acţiunile concrete ale NATO, cât şi contribuţia loială a ţării noastre la Parteneriatul Strategic cu SUA. În aceste condiţii, am considerat necesar ca Senatul României să fie reprezentat la acest eveniment la cel mai înalt nivel şi, ca urmare, am onorat invitaţia primită de la organizatorii americani, care au colaborat în elaborarea programului cu MApN. Constatând că organizarea şi programul evenimentelor realizate de Guvern şi Ambasada SUA deconsideră flagrant poziţia Senatului, în ordinea constituţională a României, cât şi rolul Parlamentului în elaborarea şi legiferarea politicii externe şi de apărare, am luat hotărârea, cu părere de rău, să-mi anulez participarea la festivităţile de astăzi”.

Pe al treilea flanc (Rares asta o fi facut armata, de vorbeste numai in termeni militari de stat major!!???), ar actiona Presedintele Traian Băsescu care ar fi atacat, tot joi, SRI ca institutie, in scandalul substanțelor Hexi Pharma.

In realitate, Liviu Dragnea ca om politic si sef de partid are toata legitimitatea legala si constitutionala intr-un stat care se vrea democratic, de a anunta, initia si depune o motiune (simpla sau de cenzura).

Cu privire la motivatia neparticiparii Preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, la evenimentul in cauza, recititi declaratiile oficiale ale demnitarului si va vati lamuri ca Rares Bogdan bate campii cu gratie, fiind complet paralel in elucubratiile pe care le debiteaza.

Traian Basescu, sustinand, joi, pe Facebook, că firma franceză ANIOS a făcut, în 2012, o analiză care a constatat că acestea sunt falsificate, s-a întrebat (firesc!): cum de Serviciul Român de Informații nu a aflat acest lucru? „Fraudarea dezinfectanților din spitale a ucis oameni. Hexi Pharma aprovizionează, de ani buni, sistemul sanitar și școlile din România cu substanțe dezinfectante, devenind astfel cel mai mare furnizor de dezinfectanți din România. Hexi Pharma aprovizionează, tot de ani buni, și Spitalul SRI (63 de contracte cu încredințare directă în ultimii 2 ani). Firma franceză ANIOS a făcut în 2012 analiza substanțelor Hexi Pharma și a constatat că acestea sunt falsificate”, a mai scris Băsescu. El se întreabă de ce SRI nu a trimis la Parchet niciuna dintre informările referitoare la Hexi Pharma… Există măcar o singură informare care pomenește numele Hexi Pharma ca falsificatoare a dezinfectanților?; de ce Spitalul SRI s-a aprovizionat cu dezinfectanți de la Hexi Pharma dacă știau că aceștia sunt apă chioara (falsificați)?; cum de nu a aflat SRI-ul ca cea mai mare firmă de dezinfectanți din lume, ANIOS, a făcut în Franța acum patru ani analiza produselor Hexi Pharma și a constatat că sunt falsificate?; substanțele furnizate Spitalului SRI de către Hexi Pharma erau diluate ca pentru tot poporul sau pentru ei era comandă specială, cu respectarea rețetei?”, a adăugat Băsescu. Fostul președinte mai susține că, din cauza infecțiilor din spitale, „au murit cu zile zeci de mii de oameni în ultimii ani”, iar sănătatea publică este o problemă de siguranță națională.

Se observa ca Presedintele Traian Basescu nu a atacat SRI, ca institutie, nu a expus pe larg aceasta grava problema pentru caporalul de la punctul de control acces al SRI Prahova si nici nu a adresat intrebarile pertinente si punctuale „capitanului Vasile” de la SRI Vaslui. Nu, Basescu l-a intrebat pe generalul – locotenent Florian Coldea, seful de facto al SRI si sef operativ al institutiei (pentru ca Maior si Hellvig nici nu conteaza, fiind „maini moarte” ca la bridge).

Incoltit (pentru a cata oara in ultima perioada de timp?) de opinia publica, presa de investigatii si factorii decizionali care neaga ca ar fi primit informari de la SRI pe vulnerabilitatea/riscul Hexi Pharma, maestrul comnbinatiilor, Coldea, l-a asmutit pe Rares Bogdan pentru a incerca sa mai contracareze ce se mai poate din realitatea si amploarea scandalului.

Jalnicul Rares Bogdan este un agent de influenta personal al lui Coldea. Este cel care, inainte de numirea lui Eduard Hellvig la conducerea SRI, in pauzele publicitare ale emisiunilor sale, se lauda invitatilor din platou, aratandu-si telefonul mobil, cu faptul ca primea mesaje direct de la Coldea cu privire la ce sa spuna in emisiune si tenta / directia subiectelor, ori persoanele care trebuie denigrate.

Dan Turturică, Dan Tăpalagă și Sorina Matei au fost 3 din jurnaliștii pe care i-am văzut în 2012 întrând sau ieșind din biroul fostului prim adjunct al șefului SRI, Florian Coldea, a declarat duminică seară la Antena 3 fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, care a fost adjunctul lui Florian Coldea.

CITIȚI ȘI: VIDEO/ Cei 4 jurnaliști din biroul de la SRI al lui Florian Coldea: DEZVĂLUIRILE FOSTULUI ADJUNCT AL LUI FLORIAN COLDEA

„Persoanele din media erau uneltele lui Coldea. În perioada 2012, a fost un an de fierbere. Am văzut intrând mai mulți oameni din media în biroul domnului Coldea. Nu știu natura subiectelor discutate, dar a fost o perioadă agitată. Foarte agitată. Unul este Dan Turturică, știu și filiera pe care a ajuns la Coldea. Dan Tapalagă și jurnalista Sorina Matei. La ea fac o mențiune. S-a discutat despre ea, dădea dovadă de nesupunere, independență față de comenzile pe care le avea. Cred că de asta spune și lucrurilor pe nume acum. Astăzi voi da doar aceste trei nume. În ultimele zile am văzut unii jurnaliști – influenceri – care ziceau de unde știau de dosare și mandate. eu întreb ei de unde știau? Eu am fost acolo, am trăit-o pe pielea mea și am studiat-o. punerea unei persoane pe culoarul justiției era concomitentă cu punerea pe culoarul media. În timp ce erau audiați, pe surse, media începea să spună că sunt dușmanii poporului. Nu spun că acești oameni sunt ofițeri acoperiți, ci că i-am văzut acolo. Lucrau pentru binele poporului? Nu cred”, a afirmat Dragomir.

Jurnalista Anca Grădinaru, actualmente la Radio Europa FM, și care în 2009 a realizat un reportaj laudativ despre SRI la Antena 3, a fost unul din jurnaliștii apropiați de fostul prim adjunct al SRI, generalul Florian Coldea, a mai  spus duminică seară la Antena 3 fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, care a fost adjunctul lui Coldea.

„Generalul Coldea mi-a transmis că Anca Grădinaru, care a lucrat la Antena, este una dintre persoanele care sprijină serviciul. Când mă refer la perioada de final a generalului Coldea fac o distincție față de ceea există azi, acum se aplică lucruri de sanare și curățare, care mă bucură. V-aș propune să folosim următoarea sintagmă să folosim SRL Coldea în loc de SRI Coldea, a transformat serviciul într-un SRL, l-a folosit în beneficiu personal”, a fost una dintre declarațiile explozive ale lui Dragomir.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img