spot_img
16 C
București
miercuri, mai 22, 2024
AcasăAnalizeBurduja: Bucureşti pare că suferă de sindromul instalatorului

Burduja: Bucureşti pare că suferă de sindromul instalatorului

-

Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere şi a afirmat că vrea să vadă dacă “are curajul să se lupte cu mine pe argumente”. Acesta a mai precizat că Bucureştiul suferă de sindromul instalatorului. „Avem o administraţie la Primăria Generală care spune că nu se poate, care vine şi ne spune parcă are sindromul instalatorului. Cine a lucrat aici? N-am mai văzut aşa ceva. N-am putut să fac nimic în toţi aceştia. M-am trezit acum. Să aşteptăm încă patru ani să se trezească şi în 2028? Nu ne permitem acest lucru”, a completat liderul PNL Bucureşti.

„Nu în ultimul rând, eu nu mă tem de nimic, decât de Dumnezeu. Sper că nici alţi contracandidaţi nu se tem să aibă o dezbatere cu mine. Constat că se tem, dar totuşi o să-l provoc direct pe domnul Nicuşor Dan la o dezbatere, în termen de o săptămână, să ne vedem să discutăm pe soluţii. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente. Avem un plan, avem echipă, avem rezultate şi energie. Venim la Primăria Generală”, a declarat Sebastian Burduja.

- Advertisement -

El a menţionat că Bucureşti pare că suferă de sindromul instalatorului. 

„Bucureşti e oraşul paradoxurilor. Avem o administraţie la Primăria Generală care spune că nu se poate, care vine şi ne spune  parcă are sindromul instalatorului. Cine a lucrat aici? N-am mai văzut aşa ceva. N-am putut să fac nimic în toţi aceştia. M-am trezit acum. Să aşteptăm încă patru ani să se trezească şi în 2028? Nu ne permitem acest lucru”, a mai declarat liderul PNL Bucureşti.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img