spot_img
17 C
București
luni, mai 29, 2023
AcasăPublicitate PoliticăBudăi: Să ne transformăm în Gestapo?

Budăi: Să ne transformăm în Gestapo?

-

Ministrul Muncii Marius Budăi a declarat că nu i se pare o idee bună proiectul de lege iniţiat de către deputata PNL Raluca Turcan privind concediile medicale fictive. „Nu îmi sună bine a pune în spatele fiecărui cetăţean câte un paznic dacă face aia sau dacă face ailaltă”, a adăugat social-democratul care a mai precizat că există şi în prezent o prevedere prin care pot fi făcute controale la persoanele care sunt în concediu medical pentru a putea fi verificate.

- Reclama -

„Probabil va trebui să mai angajăm încă vreun milion de cadre în Poliţie ca să avem la fiecare câte un paznic. Nu ştiu. O să văd motivarea. Nu am citit proiectul, însă mie nu îmi sună bine a pune în spatele fiecărui cetăţean câte un paznic dacă face aia sau dacă face ailaltă. Într-adevăr, există şi acum o prevedere că pot fi controale la cei care sunt în concediu medical pentru a putea fi verificaţi. Dar chestiunea aceasta, să ne transformăm aşa în Gestapo … am să văd proiectul. Nu l-am citit”, a afirmat Marius Budăi, luni la Antena 3.

Chestionat despre faptul că Raluca Turcan vorbeşte despre faptul că sunt mulţi români care au cerut să intre în concediu medical şi că, în primele şase luni ale anului în curs a fost consumat 60% din buget, iar până la finalul anului nu vor mai fi bani, ceea ce argumentează în expunerea de motive a proiectului, ministrul Budăi a replicat: „Şi asta ce înseamnă că medicii români au dat concedii medicale nelegale? Ştie dumneaei? Are acest aspect? Haideţi să fim extrem de cumpătaţi atunci când emitem în spaţiul public anumite chestiuni”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img