spot_img
-4.3 C
București
marți, ianuarie 25, 2022
AcasăAnalizeBruxelles va trimite în Ungaria un ambasador LGBT

Bruxelles va trimite în Ungaria un ambasador LGBT

-

Parlamentul European are deja şi un ambasador LGBT, care, desigur, este foarte îngrijorat din cauza comunităţii LGBT din Ungaria. Prin urmare, Riccardo Simonetti a decis să efectueze o vizită în luna noiembrie, în Ungaria, a scris pe site-ul său de socializare europarlamentarul FIDESZ, Balázs Hidvéghi.

„Sincer, nu ştiu, stânga de la Bruxelles unde și-a pierdut atât de mult legătura cu realitatea”, a afirmat Balázs Hidvéghi, care a adăugat: Din cauza pandemiei cu noul coronavirus economiile europene se confruntă cu cea mai gravă criză de când este lumea. Iar la frontierele externe ale UE domină o stare de asediu din cauza migranţilor. ”Într-o asemenea situaţie cel mai important este, într-adevăr, numirea unui ambasador LGBT?”, s-a întrebat europarlamentarul FIDESZ, care a precizat: „Pentru Facebook, doar opinia stângii este o opinie bună. Accesul la postarea mea anterioară a fost restricționat”.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială