spot_img
1.8 C
București
duminică, decembrie 4, 2022
AcasăDezvaluiriBrokerul fugar Sima: Să nu te îneci și tu în piscină din...

Brokerul fugar Sima: Să nu te îneci și tu în piscină din greșeală

-

Vezi sa nu te ineci si tu in piscina din greseala, este mesajul transmis din Elveția de brokerul fugar Cristian Sima europarlamentarului PSD Dan Nica.

- Reclama -

Bai Nica, da pentru cita spaga ai luat tu de la Robciuc, Gabi Marin si Irina Socol nu vrei comisie de ancheta? Da pentru conturile tale di afara nu vrei comisie? Le-am dat pe toate la DNA, crezi ca odata cu Kovesiai scapat? Cel mai mare corupt psdist e Nica, o jigodie care a distrus tot IT ul romanesc. Auzi ma Nica, crezi ca te sprijina Marinel Burduja si ca fi-su o sa fie viitorul presedinte si uite asa reluati spagile? Vezi sa nu te ineci si tu in piscina din greseala, susține Sima.

FLUX 24 a păstrat ortografia folosită de Sima.

Liderul europarlamentarilor PSD Dan Nica a cerut sâmbătă înfiinţarea unei comisii parlamentare de anchetă pentru declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis referitoare la proteste, spunând că acesta a făcut acuzaţii dure la adresa Jandarmeriei, fără să aibă dovezi. Nica susţine că şeful statului nu este interesat de stingerea conflictelor din societate, ci vrea escaldarea lor pentru câştiguri electorale.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img