spot_img
9.6 C
București
marți, martie 5, 2024
AcasăAnalizeBoris din scandal în scandal prin vacanțe

Boris din scandal în scandal prin vacanțe

-

Premierul britanic în exerciţiu Boris Johnson a început o nouă săptămână de concediu – a doua în 15 zile -, anunţă luni biroul său, în contextul în care Regatul Unit se confruntă cu mai multe crize, inclusiv o inflaţie record, relatează AFP conform news.ro.

”Premierul este în vacanţă săptămâna aceasta”, a anunţat un purtător de cuvânt al Guvernului, subliniind că şefii de Guvern, chiar dacă sunt absenţi, sunt ”informaţi cu privire la toate dosarele urgente şi iau decizii, mai ales în domeniul securităţii naţionale”.

- Advertisement -

El nu a precizat unde anume se află Johnson, însă cotidianul The Times dezvăluie că acesta s-a dus împreună cu soţia sa, Carrie, în Grecia, unde a fost fotografiat într-un supermarket la periferia Atenei.

Această ”escapadă” în străinătate are loc la o săptămână după ce Boris Johnson – care a demisionat la începutul lui iunie după luni se scandaluri şi minciuni – a petrecut câteva zile în Slovenia – în ”luna de miere” – împreună cu soţia sa, cu 24 de ani mai mică decât el, cu care s-a căsătorit în urmă cu un an, a treia soţie a liderului conservator.

- Advertisement -

Johnson a promis să rămână la Guvern până la desemnarea unui nou şef al Partidului Conservator.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img