spot_img
28.7 C
București
sâmbătă, octombrie 1, 2022
AcasăDezvaluiriBOMBĂ: Victor Ponta șantajabil cu documente din arhiva SIPA

BOMBĂ: Victor Ponta șantajabil cu documente din arhiva SIPA

-

Dana Gîrbovan, preşedintele UNJR, a declarat, în direct la TVR1, că Monica Mocovei a confirmat, atunci când era Ministru al Justiție, că Victor Ponta, în calitate de procuror, poate fi șantajat cu ajutorul SIPA, scrie Evenimentul Zilei.

- Reclama -

„Acest subiect revine de ani buni pentru că nu este rezolvat. Așa cum prevedea legea, dacă era soluționat nu mai aveam aceste discuții.  În 2009 am vorbit despre această problemă și am subliniat că ea ar trebui rezolvată pentru că, atâta timp cât există va reveni în viața noastră mereu. SIPA a fost o bucată ruptă din vechea securitate și la început a funcționat doar la nivel de penitenciare. Cel mai grav este faptul că aceste informații se pot folosi și acum, evident în mod ilegal. Monica Macovei a declarat la vremea respectivă, înainte să se sigileze arhiva că domnul Ponta este șantajabil cu ajutorul informațiile care se găsesc acolo”, a declarat Gîrbovan la TVR, în cadrul emiunii România9.

Traian Băsescu l-a acuzat pe Victor Ponta că ar fi fost racolat de SIE în vremea în care era procuror.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...