BOMBĂ POLITICĂ PE LITORAL: Mâna dreaptă a lui Nicușor Constantinescu negociază cu PNL

0

Vicepreședintele cu atribuții de președinte al Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir (PSD), ar fi negociat zilele trecute cu PNL un loc de parlamentar la alegerile din 2016, scrie Replica de Constanta.

Mișcarea a avut loc zilele trecute, cu prilejul vizitei la Constanța a responsabilului pe regiunea sud-est a PNL, Cezar Preda și a fostului președinte al Autorității Naționale Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, Marian Zlotea.

„Zlotea a fost în Mamaia, nu a venit oficial. Preda nici nu a vrut să audă. Zlotea era pe acolo și a zis că se vede cu Cristinel, dar nimic spectaculos. Bine, ei sunt și prieteni sau neamuri, naiba să-i pieptăne, ceva de genul”, a spus un oficial din cadrul PNL Constanța. „S-au întâlnit pe plajă, iar Blaga (co-președintele PNL, Vasile Blaga – n.r.) habar nu avea. Dragomir își dorește mult să fie deputat. La anul, se fac cărțile pentru Parlament: Dumitrache pe primul loc (Cristina Ileana Dumitrache – n.r.), Edy Martin, ăștia-s pe locurile eligibile, apoi vine băiatul de la București, cum a fost Mădălin Voicu. În ecuația asta, Dragomir nu are ce să caute, de-aia își caută poziția”, a spus pentru Replica unul dintre martorii la misterioasa întâlnire de pe plajă, din cadrul PSD Constanța.

Cristinel Dragomir a fost în tinerețea sa membru al Tineretului Liberal. B