spot_img
22.4 C
București
luni, iulie 4, 2022
AcasăDezvaluiriBOMBĂ ÎN JUSTIȚIE: ”Știu de judecători și procurori care aveau legături cu...

BOMBĂ ÎN JUSTIȚIE: ”Știu de judecători și procurori care aveau legături cu ofițeri din servicii”/ CUM S-A NIMERIT GENERALUL SRI DUMITRU DUMBRAVĂ ÎN INSTANȚĂ

-

”Știu de anumite persoane care sunt judecători și procurori care aveau relații cu ofițeri din servicii și uneori făceau schimb de informații”, a declarat Ovidiu Puțura, fost secretar de stat în Ministerul Justiției și fost șef al structurii de Securitate al instituției. 

- Reclama -

În ceea ce privește amenințările cu moartea, acesta a declarat că ”nu știu despre amenințări cu moartea, dar procurori care se aflau în funcții importante au fost amenințați cu dosare”.

Ovidiu Puţura, fost secretar de stat în Ministerul Justiţiei (MJ), a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la cinci ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi trafic de influenţă.

El a depus mai multe mărturii în Comisia SRI.

 

Ovidiu Puțura a mărturisit pentru România TV că ”am fost atenționat de cineva de la SRI că judecătorul va fi contactat de SRI pentru ca soluția să fie cea care se dorește. Am luat legătura cu avocații mei, s-au uitat cu ochii bulbucați la mine, mi-au spus că așa ceva nu se poate întâmpla și că sunt afectat de proces”.

”Când dădeam o declarație, judecătorul a solicitat o pauză. Voia să bea un ceai că nu se simte bine. Întâmplarea face ca atunci să fie și domnul general Dumbravă (SRI) acolo”, susține Puțura. Acesta a precizat că Dumbravă s-ar fi întâlnit în tot acest timp cu judecătorul.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...