BOMBĂ în dosarul Alinei Bica/ Dezvăluirile Elenei Udrea: DENUNȚĂTORUL A FUGIT

0
15839

Astazi, in justita de tip nou bazata pe denunturi, a avut loc o premiera asteptata de toti cei care se uita fara patima la spectacolul cu catuse regizat de Sistem. In unul din dosarele Alinei Bica, denuntatorul care a fost transformat de procurorii DNA in martor, a venit in fata judecatorilor ICCJ si a refuzat sa dea declaratie, a refuzat sa isi sustina denuntul in care spusese ca i-a dat acesteia 17.500 de euro, denunt in urma caruia Bica a stat arestata a doua oara, pentru 52 de zile!!!, scrie Elena Udrea pe facebook.

Mai mult, la insistentele magistratilor si punandu-i-se in vedere ce riscuri isi asuma, denuntatorul recunoaste ca a facut denuntul pentru ca mai avea alte dosare si a vrut sa se foloseasca de intelegerea cu procurorul!!! pentru a scapa de toate acuzatiile. Cu toate aceste riscuri, cu toate ca procurorul DNA in sala a cerut instantei sa se sesizeze impotriva lui pentru „favorizarea infractorului”, omul a rezistat de data aceasta presiunii si a refuzat sa minta a doua oara!, mai spune Udrea.

Intrebarea mea este, ce se intampla cu procurorii care si-au construit dosarele pe astfel de denunturi obtinute prin troc, de la cei care au spus orice doar ca sa scape liberi si eventual si cu banii la ei? Raspund ei pentru zilele de arest, pentru carierele, vietile distruse, ale celor pe care i-au executat pe acest tipar?P.S. Oare pe Tender il vor apuca remuscarile si va reveni si el asupra denuntului facut impotriva Alinei Bica? Oare ne va spune atunci si cu cine s-a inteles? Si ce i s-a promis…?, este concluzia Elenei Udrea.