BOMBĂ/ Generalul SRI Dumbravă și-a redenumit contul șters ieri: Dragomir/ UPDATE: Dumbravă a fugit din nou

0

Domnul Dumitru Dumbravă de la SRI şi-a luat un nou nume fals. Că numai în minciună poate trăi. Acum se numește acum Horia Dragomir. După ce si-a blocat aseară contul că l-a văzut la tv, și-a schimbat doar numele. Sunt aceiași la followers și following, inclusiv Veve. Şi nume/conturi/identităţi false şi adevărate de ofiţeri SRI. Smart. Intelligence până la cer , scrie pe facebook jurnalista Sorina Matei.

UPDATE: După apariția informației despre noul nume al contului, Dumbravă l-a schimbat din nou.

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a fost cel care a dezvăluit rețeaua Dumbravă.

A renunțat sa folosească numele jurnalistului asasinat, ceea ce a fost o mizerie şi o mitocănie. Preocupările adevărate și reale ale șefului cancelariei SRI, secretarul general al SRI. You, stupid Dumbravă!, mai scrie Matei.

Georgiy Ruslanovich Gongadze a fost un ziarist ucrainean, născut în Tbilisi/Gergia răpit și ucis cu bestialitate/ decapitat pentru libertatea cuvântului și pentru că dezvăluia corupția la nivelul înalt al Puterii. Implicit a preşedintelui Ucrainei, Leonid Kucima. După dispariţia ziaristului, Kucima a fost bănuit că a fost cel care a ordonat răpirea lui Gongadze/Cassette Scandal iar evenimentul a fost unul dintre principalele evenimente politice in istoria Ucrainei independente. Gongadze (31 de ani) a fost răpit şi asasinat, decapitat în timp ce era în viaţă, băgat în baie de dioxină şi îngropat. A fost înhumat abia după aproape două decenii. În 2016, mai susține jurnalista.