spot_img
23.7 C
București
vineri, aprilie 12, 2024
AcasăDezvaluiriVIDEO/ BOMBA DIN SCANDALUL PORCUL SRI KOVESI COLDEA: Diplomaţii americani care locuiesc...

VIDEO/ BOMBA DIN SCANDALUL PORCUL SRI KOVESI COLDEA: Diplomaţii americani care locuiesc alături au văzut scenele

-

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir a declarat duminică seară la Antena 3, în emisiunea Subiectiv, că operațiunea porcul a avut loc și în 2014 şi că imaginile au putut si văzute şi de diplomaţii americani care locuiesc alături.

„Două chestiuni: În primul rând operațiunea s-a derulat nu doar în 2013, ci și în 2014, dacă veți privi și în partea de sus, veți observa un cartier de vile, lângă cea folosită ca și domiciliu de familia Coldea. Acelea erau ocupate de diplomați ai Ambasadei SUA. Operațiunile cu porci au stârnit multe zâmbete pe ceea ce îi privea pe vecinii de după garduri. A avut loc și în 2014. Eu mi-aș dori ca această transparență să continue”, a declarat Daniel Dragomir.

- Advertisement -

Ambasada SUA s-a mutat de câţiva ani din centrul Capitalei în zona Băneasa, iar diplomaţii americani au ales locaţii din apropiere.

- Advertisement -

Fostul colonel SRI a mai spus și că există lucruri și mai grave decât episodul „Sufrageria”.

Antena3 a prezentat nişte imagini în care apar mașinile folosite de generalul Florian Coldea și soția sa. Autoturismele intră și ies din T14, celebra vilă a SRI unde s-a petrecut ”frăţia porcului”, episod relatat pe larg în Evenimentul zilei. În legătură cu imaginile prezentate în emisiunea „Ediţie specială”, fostul ofiţer al SRI, Daniel Dragomir, a spus într-o intervenție telefonică, că operațiunile cu porcii din acea curte, mai exact T14, au continuat și în 2014.
”Porcul nu a fost același”, a subliniat, într-o notă amuzantă, Dragomir.

Prima acţiune „pomana porcului” s-a petrecut la 22 decembrie 2013, într-o duminică, conform celor prezentate de jurnalistul Dan Andronic. O parte dintre cei invitaţi la acel eveniment au fost anunțați prin Telefonul Operativ (T.O.) de către generalul Florian Coldea, iar alții direct. Locul unde trebuiau să se întâlnească era curtea celebrei vile conspirative a SRI, respectiv T14. Acolo, într-una dintre case, locuia chiar prim-adjunctul SRI Florian Coldea, scrie Evenimentul Zilei.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img