Boloni dorit de Viktor Orban în operațiunea Târgu Mureș

0

După investiţia de la Sepsi Sf. Gheorghe şi infuzia de capital de la Csikszereda, Viktor Orban plănuieşte susţinerea financiară a unui nou club în fotbalul din România.Despre intenţiile maghiarilor au scris şi grecii de la trifilara.gr, site pe care ştirile despre Panathinaikos primează. Conform jurnaliştilor de acolo, Laszlo Boloni, 68 de ani, antrenorul echipei lor, este dorit pentru a conduce noul proiect gândit la Budapesta, transmite Digi Sport.

Antrenorul de 68 de ani are toate caracteristicile de care are nevoie pentru a prelua acest club (n.r. la Tg Mureş). De la experiență, la etnie.

De fapt, dacă antrenorul român acceptă această propunere, el va avea un cuvânt de spus nu doar ca antrenor, pentru că va avea și mai multe responsabilități.

În esență, va fi chemat să pună bazele și să înființeze o academie maghiară de calitate în această regiune a României. Cu toate acestea, în prezent nu se știe dacă va alege să plece (n.r. de la Panathinaikos). Nici măcar dacă se gândește să renunțe la antrenorat”, scriu cei de la trifilara.gr.