spot_img
16.4 C
București
luni, octombrie 2, 2023
Acasăhighlight#BodnariuNorway/ Parlamentari români în Norvegia: GESTAPO

#BodnariuNorway/ Parlamentari români în Norvegia: GESTAPO

-

Acuzații grave sunt aduse sistemului norvegian pentru protecția copilului de doi senatori români care au făcut parte din delegația parlamentară care a fost în Regatul Norvegiei în cazul Bodnariu, scrise ziarul norvegian Dagen.

- Reclama -

Senatorii Ben Oni Ardelean (PNL, secretar al Comisiei de politică externă) și Titus Corlățean (PSD, fost ministru de externe) spun că sistemul norvegian de protecție al copilului folosește metodele Gestapoului.

Cazul  Bodnariu conține toate elementele necesare pentru a declara că este vorba de o persecuție religioasă, spune Ben-Oni Ardelean.

El afirmă că ar fi existat o discuție între școală și familie pe problema influenței creștine în familia Bodnariu care este menționată explicit într-un document din acest caz.

 Informațiile din cauză sunt confidențiale. Este o lipsă totală de transparență, este foarte dificil pentru noi să înțelegem, spune Titus Corlățean.

Se pare că ne autoritățile norvegiene au convingerea că copiii aparțin statului și nu părinților. Ne-am exprimat îngrijorarea cu privire la acest lucru, au mai spus cei doi senatori români ziarului norvegian.

Titus Corlățean a spus că este surprinzător faptul că există peste 10.000 de copii in fiecare an in Norvegia trec prin situația familiei #Bodnariu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img