spot_img
27.8 C
București
sâmbătă, mai 21, 2022
AcasăDezvaluiriBlonda lui Tăriceanu a ajuns la şefia Autorităţii de Supraveghere Financiară

Blonda lui Tăriceanu a ajuns la şefia Autorităţii de Supraveghere Financiară

-

O directoare de sucursală BRD, fără nici un fel de experienţă în domeniu, care a schimbat deja 4 partide politice, la doar 33 de ani, a fost numită de Parlament la conducerea Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), doar pentru că i-a căzut cu tronc preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, scrie Replica de Constanța.

Gabriela Boca este membră ALDE Iaşi, după ce, în 2012, a candidat la Primăria Iaşi din partea PC, iar în 2008 pe listele PNG-ului lui Gigi Becali, în care ajunsese după ce a trecut şi pe la PNL. Din 2006, Gabriela Boca este şefa unei agenţii din Iaşi a BRD, anterior lucrând pentru o firmă de publicitate. Prima funcţie la stat a primit-o în iunie 2014, când a fost pusă în Consiliul de Administraţie de la IOR (Întreprinderea Optică Română) SA Bucureşti, în care acţionar majoritar este Ministerul Economiei.

GABRIELA-BOCA1Ulterior, în octombrie 2014, din nou fără absolut nici un fel de experienţă în domeniu, este numită administrator special la Nitramonia SA Făgăraş, firma aflată în insolvenţă a miliardarului Ioan Niculae, în prezent scriitorul a 5 cărţi după gratii. De acum, Gabriela Boca se va implica şi în conducerea ASF, cu un salariu de 6.700 de euro net pe lună, pentru următorii 3 ani.

 

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...