spot_img
26.6 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăPoliticaBlaga le promite baronilor PNL două ministere CHEIE

Blaga le promite baronilor PNL două ministere CHEIE

-

Vasile Blaga a declarat, vineri, la Liga Aleşilor Locali a PNL, că este obligatoriu ca viitorul ministrul de Interne şi cel de la Dezvoltare Regională trebuie să fie dintre aleşii locali liberali, precizând că partidul are suficienţi oameni pentru a forma un guvern ”aşa încât nu ne căciulim la nimeni”.

- Reclama -

„Convingerea mea este că noi vom câștiga alegerile generale și noi vom guverna România, pentru că nu este posibil să lăsăm PSD să guverneze în continuare. (…) Eu vă promit aici și am vorbit și cu doamna Gorghiu — nu știu câți miniștri, dar doi obligatoriu trebuie să vină din rândurile voastre. Ministrul de Interne și ministrul Dezvoltării Regionale trebuie să provină din rândul primarilor sau aleșilor locali pentru că altfel se va întâmpla ce se întâmplă de 20 de ani (…) — administrația locală rămâne fără bani”, a afirmat Vasile Blaga, la Liga Aleșilor Locali PNL, potrivit Agerpres.

Liderul liberal a mai spus că PNL are un potențial prim-ministru în fiecare regiune istorică.

Printre numele vehiculate pentru cele două ministere se află Gheorghe Falcă, Ilie Bolojan, Marian Petrache și Mircea Hava.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...