Bătrânul vienez din Turnu Severin, milioane de euro, sonda de petrol și proprietățile din Timișoara

0
138

„Bătrânul vienez” alias Constantin Gherghe , candidatul Pro România la Primăria Drobeta Turnu Severin, este ținta unei postări pe Facebook a lui Eduard Koler, secretarul general al PMP din municipiul de la malul Dunării.

POSTAREA LUI EDUARD KOLLER:

Mangaietorul de varice strikes again…

Bătrânul vienez ne uimește din nou cu un filmuleț in care deplânge soarta unei “tufe de trandafiri”, dispărute de pe superbul Corso de Severin vopsit in rosu(sic)!!!

Desigur ca știm cu toții hoția monumentala reprezentata de achiziția de trandafiri, panseluțe și platani care au costat, unul, cat un 63 AMG, și care trebuiau toaletați des și contra cost, dar sa încerci sa sensibilizezi octogenarele, suspinând la umbra unui platan netoaletat, după o tufa de trandafiri dispărută, denota faptul ca stenturile s-au înfundat și oxigenarea cerebrala nu își mai face funcția!

De altfel și filmulețul despre fotbal denota aceeași stare de activitate cerebrala precară, pentru ca însuși GROPARUL FOTBALULUI SEVERINEAN, alias Bătrânul Vienez, este cel care, huiduit de un întreg stadion, a distrus echipa de fotbal a Severinului, aducând in schimb o clona ridicola din Craiova pentru a juca pe stadionul nostru.

O sa ii reamintim pe larg toate matrapazlâcurile făcute pentru a desființa AS Drobeta și Termo, pentru o echipa adusă din Brazda lui Novac, prin intermediul căreia au dispărut nu mai puțin de 1.500.000€. 🔔

E cald afara și canicula se prelungește, ar trebui ca Mangaietorul de Varice, sa își ia o binemeritata pauza și sa inceteze prosteala populației in interesul propriu, al sau și al familiei sale, ale carei proprietăți din centrul Timișoarei, vi le readucem in lumina reflectoarelor! Achiziționate din 4000 RON salariu, și din sonda de petrol din curte de la Ostrovul Mare!

amrealizatimpreuna

pentruminesifamiliamea

iesitilavot

vreausafurdinnou