spot_img
23.7 C
București
vineri, aprilie 12, 2024
AcasăEconomieComertBĂTĂLIA PE MAGAZINUL UNIREA: Adamescu, SRI, Ponta, Ghiță și fosta nevastă

BĂTĂLIA PE MAGAZINUL UNIREA: Adamescu, SRI, Ponta, Ghiță și fosta nevastă

-

Nu cred ca fosta sotie (n.red-despre informatia potrivit careia Carmen Adamescu ar fi incercat sa-l convinga pe Dan Adamescu sa cedeze firma de asigurări Astra dupa intrarea in inchisoare; cred ca cei care incercau sa colaboreze cu fosta sotie si cei care voiau sa puna mana au incercat prin fosta sotie sa-l faca sa colaboreze. Din cate am inteles eu, nu a dorit sa colaboreze. Pana la urma, stiti ca din pacate nu i s-a mai dat posibilitatea sa-si ia medicamentatia care era necesara pentru el in inchisoare. Nu mai spunem de celelalte lucruri: cum a putut sa stea acolo, ca nu putea sa se duca la toaleta… Nu mai intram in detalii, ca astea-s minore pentru Binom. Dar faptul ca sa nu-i dai medicamentatia si sa faci lucrurile in asa maniera, incat omul sa se lichideze, asta cred ca depaseste orice stadiu real. Iar eu cred acum ca miza nu mai este neaparat Astra atat de mult (poate fi si Astra), cat si magazinul Unirea, in contextul in care baiatul dansului este arestat la Londra si n-are prea multa posibilitate de miscare, in contextul in care se doreste sa se puna mana si pe ziarul Romania Libera, in contextul in care – din cate stiu – li s-au blocat conturile si se cauta sa-i ameninte pe angajatii de la magazinul Unirea sa nu mai plateasca publicitate la ziarul Romania Libera, ca sa poata sa desfiinteze Romania Libera, sa puna mana pe el… Adica sunt mai multe interese in acest pachetel”, a declarat joi la Antena 3 fostul lider PSD Marian Vanghelie după recentul scandal legat de reținerea și arestarea la domiciliu a fostei soției a magnatului Dan Adamescu, Carmen Palade.

- Advertisement -

„Suta la suta ce pot sa va zic este real si am informatie exacta: ca domnul Ponta l-a trimis pe domnul Ioan Rus la Bruxelles inainte sa aiba negocierea cu Elena Udrea (trimisa de Traian Basescu) si cu domnul Ghita, l-a trimis pe Ioan Rus pentru un pachet de intelegeri: ca o sustine (n.r. pe Laura Kovesi pentru sefia DNA), ca nu stiu ce … Nu stiu intocmai toate discutiile, dar 100% stiu ca Ioan Rus a fost acolo plecat si a avut o serie de discutii. Dupa ce s-a intors Ioan Rus de acolo, domnul Ponta a primit-o pe doamna Elena Udrea din partea domnului Traian Basescu, impreuna cu Ghita si au stabilit coordonatele. Au fost niste intelegeri, dupa care aceste intelegeri cred ca s-au parcurs. Ghita era cel interesat (n.r. sa preia Astra Asigurari), cu Ponta: Ponta-n spate, Ghita-n fata. Ghita era cel care dorea sa puna mana pe tot ceea ce se poate pune mana. Sunt metehnele invatate de la cei care se ocupau cu aceste lucruri: adica domnul Coldea in persoana”, a mai spus Vanghelie.

- Advertisement -

Cred ca domnul Adamescu a fost apropiat de SIE si cred ca a fost omorat de cei de la SRI. Doamna Adamescu cred ca a incercat sa se apropie de toata lumea: sa incerce sa se si impace (daca se poate spune), sa si ramana si cu o parte foarte mare din avere. Iar acum e batalia pe avere chiar in interiorul familiei., a mai afirrmat fostul lider PSD.

CE A SCRIS ROMÂNIA LIBERĂ DESPRE SCANDALUL CARMEN PALADE ADAMESCU

 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img