Mai multe incidente au avut loc duminică, la Arad, între galeriile UTA Bătrâna Doamnă – Poli Timişoara, un tânăr de 28 de ani din Braşov ajungând la Spitaul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu fractură craniană, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Efectivele din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile din Timişoara împreună cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Arad şi din cadrul Poliţiei Municipiului Arad au asigurat ordinea şi siguranţa publică pe timpul deplasării galeriei timişorene de la Gară până la stadionul Motorul din Arad.

Între suporterii celor două echipe au existat bătăi, aplanate rapid de către jandarmi. Un tânăr de 28 de ani din judeţul Braşov a ajuns la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad cu răni la cap, fractură craniană, în urma meciului dintre UTA şi Poli, care are loc duminică la Arad. Unii martori susţin că bărbatul ar fi fost bătut de către jandarmi, în vreme ce jandarmii neagă acest lucru şi spun că bărbatul se afla chiar în afara perimetrului de siguranţă. Şi tânărul a declarat la spital că nu ştie cine l-a lovit.

“Ajungând în apropierea stadionului, dispozitivul de ordine a oprit galeria timişoreană deoarece la câteva sute de metri mai în faţă a fost observată o persoană de sex masculin care era căzută pe jos în mijlocul şoselei pe Calea Timişorii. A fost solicitat Serviciul de Ambulanţă. Victima se afla vizibil sub influenţa băuturilor alcoolice. Este domiciliată în municipiul Braşov şi este în vârstă de 28 de ani. După ce a fost ridicat din mijlocul şoselei de către ambulanţă, bărbatului i s-a acordat primul ajutor, fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. De menţionat că victima nu se afla în perimetrul de siguranţă format de către jandarmii Grupării Mobile din Timişoara”, a declarat corespondentului MEDIAFAX purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile Timişoaara, plutonier major Nicolae Bocâncă.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?