spot_img
5.1 C
București
sâmbătă, februarie 4, 2023
AcasăAnalizeBătaie cu parul PSD-PNL: Coaste rupte și fractură de piramidă nazală

Bătaie cu parul PSD-PNL: Coaste rupte și fractură de piramidă nazală

-

Doi membri PNL din Iecea Mare, dintre care unul consilier local, au ajuns la spital după ce au fost bătuţi de primarul PSD, Liviu Tomulea. Unul dintre ei are coastele rupte, altul fractură de piramidă nazală. Pentru a-i disciplina pe cei doi, primarul, care este şi vicepreşedinte al PSD Timiş, s-a folosit de un par. Cei doi şi-au scos luni certificat de la IML, urmând să depuna plângeri penale la parchet, scrie DeBanat.

- Reclama -

Disputele pe diverse teme între PSD şi PNL au trecut la un alt nivel. Cel puţin la Iecea Mare, unde primarul PSD, Liviu Tomulea, i-a snopit în bătaie pe consilierul local PNL Iulian Sirca, precum şi pe un membru liberal din comună. Primarul ar fi folosit chiar un par pentru a le da corecţia celor doi. Totul s-a petrecut sâmbătă seara într-un bar din Iecea Mare. Potrivit lui Iulian Sirca, primarul Tomulea, care avea câteva pahare în plus, a început conflictul.

„Eram cu trei prieteni, iar primarul s-a legat de ei, aruncând şi un pahar de whisky pe unul din ei. Am încercat să aplanez conflictul, dar m-a aruncat pe jos, în faţa barului”, a povestit Sirca pentru deBanat.

El spune că primarul a plecat şi s-a întors cu fraţii lui, fiind înarmaţi cu pari. Primul care le-a căzut victimă a fost Mircea Pârva, un membru PNL din comună. În urma loviturilor primite, acesta s-a ales cu mai multe coaste rupte.

„Eu am plecat spre centru, dar m-au prins. Am primit un par în faţă, iar fiind jos m-a lovit cu piciorul în gură. Am fractură de piramidă nazală”, a continuat Sirca.

El spune că unul din motivele conflictului ar fi fotbalul. PNL-iştii din Iecea Mare şi-au înfiinţat o echipă privată, formată din tineri din comună, la care au venit şi câţiva jucători ai vechii echipe susţinută de primărie. Primarul le-a cerut o taxă de 6..000 de lei pentru folosirea vestiaruluiu. O echipă joacă în Liga 5, seria 1, a doua în Liga 5 seria a 2-a. De altfel, sîmbătă a avut loc ultima etapă din actualul sezon, lucru sărbătorit în barul în care a avut loc conflictul.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img