spot_img
1.7 C
București
luni, februarie 6, 2023
AcasăBasarabiaBăsescu: Slugoilor, ce tare vă doare unionismul, faceţi frumos în faţa Germaniei...

Băsescu: Slugoilor, ce tare vă doare unionismul, faceţi frumos în faţa Germaniei şi a Federaţiei Ruse

-

Liderul PMP Traian Băsescu a transmis, sâmbătă, că pentru violenţa jandarmilor împotriva unioniştilor din Republica Moldova şi România, Ministrul Afacerilor Interne şi Dacian Cioloş trebuie să dispară din viaţa publică, el adesându-se celor doi cu formule ca ”adunătură de ticăloşi trădători de ţară” şi ”slugi”.

- Reclama -

”Ticăloşilor sau Julien tu cu ce te ocupi ? În România, liderii celor care au manifestat azi la Bucureşti pentru Unirea României cu Republica Moldova au fost reţinuţi şi băgaţi în dube de jandarmi. Vai de capul vostru, adunătură de ticăloşi trădători de ţară”, a scris liderul Partidului MIşcarea Populară, pe Facebook.

Băsescu continuă: Cioloş, cât de slugi puteţi fi voi, Guvernul României? Pentru violenţa jandarmilor împotriva unioniştilor din Republica Moldova şi România, Ministrul Afacerilor Interne şi Dacian Julien Cioloş trebuie să dispară din viaţa publică.

”Slugoilor, ce tare vă doare unionismul. L-aţi ridicat pe George Simion, unul din liderii unioniştilor, ca să faceţi frumos în faţa Germaniei şi a Federaţiei Ruse”, mai afirmă Traian Băsescu în postare.

Câţiva participanţi la marşul „Luptă pentru Basarabia” organizat de Platforma Unionistă „Acţiunea 2012” au fost reţinuţi, sâmbătă, în Piaţa Victoriei, după ce unii dintre manifestanţi au încercat să forţeze cordonul de jandarmi.

Cele câteva mii de manifestanţi au pornit de la Piaţa Unirii, pe traseul Piaţa Universităţii – Piaţa Victoriei, urmând să revină în Piaţa Universităţii.

Incidentele au izbucnit în momentul în care participanţii la marş au vrut să intre pe Calea Victoriei.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img