spot_img
9.5 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAnalizeBăsescu: Pe generali nu-i ia DNA niciodată

Băsescu: Pe generali nu-i ia DNA niciodată

-

Fostul preşedinte, Traian Băsescu a declarat, sâmbătă, la Suceava, că a îngenuncheat sistemul, dar că nu l-a învins şi consideră că acesta trebuie învins şi pus să lucreze în interesul naţional, adăugand DNA nu îi ia niciodată pe generali, transmite corespondetul MEDIAFAX.

„La finalul mandatului am spus că am îngenuncheat sistemul, dar nu l-am învins şi sistemul trebuie învins şi pus la dispoziţia cetăţeanului”, a spus Traian Băsescu la lansarea candidaţilor PMP Suceava pentru alegerile parlamentare.

- Advertisement -

Băsescu a spus că doar ca preşedinte al ţării poţi să vezi „osatura” statului la lucru.

El a explicat că „sistem” are fiecare stat, o coloană vertebrală formată din generali de servicii de informaţii, generali din Ministerul Apărării, generali din Ministerul de Interne, profesori universitari, unii procurori, judecători, funcţionari din ministere şi agenţii care sunt veşnic pe posturile lor, posturi cheie.

- Advertisement -

„Aceste funcţii permanente, bugetare, neafectate de alegeri sunt funcţii care constituie coloana vertebrală a unui stat.(…) Politicienii nu fac parte din sistem pentru că ei se schimbă la patru ani, pe ei îi mai ia DNA, nu prezintă interes pentru sistem. Pe generali, o să vedeţi, nu-i ia DNA niciodată”, a spus Băsescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img