spot_img
17.9 C
București
marți, mai 30, 2023
AcasăhighlightBăsescu: Kövesi nu reprezintă întruchiparea cinstei şi corectitudinii

Băsescu: Kövesi nu reprezintă întruchiparea cinstei şi corectitudinii

-

Traian Băsescu a afirmat, joi, pe Facebook, că Laura Codruţa Kövesi nu reprezintă întruchiparea cinstei şi corectitudinii şi că există ”o haită de propagandă” care echivalează lupta anticorupţie cu figura procurorului-şef al DNA, fostul preşedinte susţinând că este foarte periculos să confunzi o instituţie cu persoana care o conduce.

- Reclama -

”Haitei propagandei îi spun cert un lucru: Kövesi este departe de a fi întruchiparea corectitudinii şi a cinstei şi, în acest sens, am aflat destule în ultimele luni ale mandatului şi mai ales după ce am plecat de la Cotroceni. Dragi propagandişti ai anilor ’50, dacă vreţi să faceţi ceva pentru DNA şi pentru ţară, apăraţi instituţia şi n-o legaţi definitiv de un om trecător. Mă întreb cum aţi mai putea apăra DNA punând semnul egal între Laura Codruţa Kövesi şi DNA dacă într-o zi o veţi vedea la televizor pe Laura Codruţa Koveşi cu cătuşe”, a afirmat fostul preşedinte.

Acesta a precizat că nu a acuzat-o pe şefa DNA de plagiat, ci doar o suspectează că verdictul de neplagiat a fost obţinut prin ”manopere frauduloase”.

”Şi încă ceva, dacă în timp ce eu mă frământam să găsesc o soluţie pentru Kövesi la sfârşitul mandatului de procuror general DOAMNA participa alături de Ghiţă şi alţi PSD-işti la manopere pentru albirea doctoratului, eu ce să mai spun azi?”, a încheiat Băsescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img