spot_img
21.2 C
București
marți, august 16, 2022
AcasăAnalizeBăsescu îi cheamă pe pedeliști în PMP: Să refacem partidul care a...

Băsescu îi cheamă pe pedeliști în PMP: Să refacem partidul care a dat de 3 ori primarul general şi de 2 ori preşedintele!

-

Traian Băsescu a lansat, miercuri seară, pe Facebook, un apel către ”băsişti” şi ”PDL-işti” să vină acasă şi să voteze PMP, pentru a reface partidul care a dat în 16 ani de trei ori primarul general al Capitalei şi de două ori preşedintele României, el menţionând că nu se adresează liderilor fostului PDL, aflaţi acum pe listele PNL, ci electoratului care l-a făcut primar şi şef de stat.

”La luptă, «băsişti», LA LUPTĂ PENTRU ROMÂNIA sau PDL-işti, veniţi acasă! Mi-aş dori mult ca electoratul fostului PDL să înţeleagă faptul că nu are nimic în comun cu partidul Doamnei Gorghiu şi al Domnului Isar”, a scris Traian Băsescu pe pagina sa de Facebook.
El spune că ”spiritul PD” îl regăseşte în PMP.
”Aveţi, deci, cu cine vota, nu staţi acasă dezamăgiţi, votaţi PMP ca să refacem partidul care a dat în 16 ani de trei ori Primarul General al Capitalei şi de două ori Preşedintele României. La luptă, «băsişti»!  Nu mă adresez liderilor fostului PDL, aflaţi acum pe listele PNL, ci electoratului care m-a făcut de câte două ori şi Primar General, şi Preşedinte al României”, mai spune liderul PMP.
spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...