spot_img
25.3 C
București
sâmbătă, mai 25, 2024
AcasăJustitieBăsescu face dezvăluiri: Procurorul lui Ponta cere turnătorii despre mine

Băsescu face dezvăluiri: Procurorul lui Ponta cere turnătorii despre mine

-

”Kovesi nu poate să îmi facă dosar la DNA, nu are cu ce. Să nu credeți că nu știu că un ”uncheșelu” mai întreabă, ziceți ceva despre Băsescu. Știu pe cineva care a fost anchetat de procurorul Uncheșelu și i-a zis dacă nu are ceva să îi spună despre Băsescu.”,a declarat marți seară la B1 Tv fostul președinte Traian Băsescu.

Uncheșelu este cel care i-a făcut un dosar fostului premier Victor Ponta.

- Advertisement -

Prin comportamentul Laurei Codruța Kovesi separația puterilor în stat se face praf , a declarat Traian Băsescu în emisiunea Dosar de politician, moderată de Silviu Mănăstire pe B1 TV.

”Cel mai important mesaj pe care vreau să-l transmit în seara asta e că prin comportamentul doamnei Kovesi separația puterilor în stat se face praf. Această doamnă își permite să facă presiuni pe CCR, pe politicieni, să dea sfaturi la politicieni, în loc să-și vadă de treaba ei.Cred că s-a sărit calul și mi se pare tot mai important ca factorii de zgomot din Justiție să înțeleagă că dacă vor să fie respectați de politicieni, trebuie să respecte legea. Acum, la noi nu se mai respectă legea, nici măcar convențiile pe care România le-a ratificat”, a acuzat fostul președinte.

- Advertisement -

”Linia a fost depășită de câteva ori. Pentru mine a fost în șoc… îmi aduc aminte de bilanțul de anul trecut, când în raportul DNA pe 2014, la final, erau 41 de dosare pe care DNA le pierduse și la toate doamna Kovesi avea scuză: judecătorii nu au analizat bine probele, judecătorii sunt vinovați. Niciun procuror nu are dreptul să dea vina pe judecător pentru o sentință, cum nici eu nu am dreptul. Deci exista acea tentație a DNA de a se urca peste judecător”, a mai susținut Băsescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img