spot_img
20.2 C
București
duminică, aprilie 14, 2024
AcasăDezvaluiriBasescu demasca un tun imobiliar al lui Iohannis: Peste 2 milioane de...

Basescu demasca un tun imobiliar al lui Iohannis: Peste 2 milioane de euro/ Papagalul vrea sa parvina

-

Dorința de parvenire l-a făcut pe papagal  (n.red- presedintele Klaus Iohannis) să solicite modificări şi dotări care vor depăși două milioane euro la vila LAC 3. Ce-o să ne distrăm când se va afla public că nu se mai poate aloca toată suma, drept pentru care se va declara lucrarea gata, doar că vila nu are montate ușile, geamurile, duşurile şi wc-urile. Să vedeți cum o să-i piară președintelui pofta de a mai cere demisia primului-ministru, a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Informatia despre modificarile cerute de Carmen si Klaus Iohannis la vila de protocol nu este noua. Ea a fost prezentata public prima data de un membru marcant al PMP, Gelu Visan.

- Advertisement -

Liderul PMP, Gelu Vişan, a declarat in urma cu cateva saptamani la B1 TV că are informaţii că preşedintele Klaus Iohannis a decis demolarea etajului vilei prezidenţiale pentru a face un dormitor de 500 de metri pătraţi. Iar un perete întreg e comandat să fie din sticlă cu vedere la lac, a susţinut Vişan. 

Vişan a spus că întreaga afacere ar costs 1,2 milioane de euro. La întrebarea realizatorului emisiunii, Vişan a spus că îţi asumă responsabilitatea pentru aceste afirmaţii. Daca nu e adevărat ce spuneţi? Îmi cer scuze, dar e adevărat.

- Advertisement -

CITITI SI: Basescu: Iohannis, papagal fără pene

Acum caută un pat pe dimensiunea cerută de preşedintele Iohannis, a mai susţinut Vişan. El a spus că amenajările sunt coordonate de doamna Carmen Iohannis.

Daca se confirmă ce spun eu, Iohannis trebuie să demisioneze, a adăugat Vişan.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img