spot_img
19.6 C
București
vineri, august 12, 2022
AcasăAnalizeBăsescu: Da, sunt hotărât să intru în competeţie dacă PNL şi USR...

Băsescu: Da, sunt hotărât să intru în competeţie dacă PNL şi USR batjocoresc PMP

-

„Da, sunt hotărât să intru în competeţie dacă PNL şi USR batjocoresc PMP. Responsabilitatea dacă Firea va rămâne primar general va fi a lor. Le spun public: faceţi alianţă politică sau electorală. Nu poţi să nu faci liste comune. E singura soluţie să o scoatem pe Firea. Dacă nu ne acceptă, mă văd fără obligaţia înţelegerii. Nu voi fi lacheu” a declarat fostul președinte Traian Băsescu referitor la candidatura la Primăria Capitalei.

- Reclama -

Nu ne vrea nimeni. În Bucureşti suntem partide 10%, dar dacă intru în competiţie luăm mai mult. Am fost promotorul ca dreapta să meargă cu Nicuşor. Asta însemna alianţă, coaliţie. Cum faci să se vadă lista unui partid? Decizia mea e următoarea: să avem o discuţie serioasă în PMP. Eu nu mă implic în conducere, dar le voi face oferta să candidez eu pentru PMP pentru a garanta partidului un scor bun, a mai spus Băsescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Românii fac 15.000 de euro urcarea pe Mont Blanc

0
Depozit de 15.000 euro pentru salvare și înmormântare ca să urci pe Mont Blanc. Banii sunt pentru a acoperi costurile în cazul în care trebuie...