spot_img
30.3 C
București
duminică, iunie 16, 2024
AcasăSpecialBăsescu către șefii DNA și SRI: Codruţa, Florin, ştiţi voi ceva despre...

Băsescu către șefii DNA și SRI: Codruţa, Florin, ştiţi voi ceva despre acest mister?

-

Nu mai înţeleg nimic!Fratele meu a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Constanţa la patru ani de închisoare pentru că ar fi primit 250.000 EURO de la familia Anghel, pentru ca Bercea Mondial să fie anchetat şi judecat în stare de libertate şi, apoi, achitat de Tribunalul Olt. Fratele meu este identificat ca singur traficant de influenţă în favoarea lui Bercea Mondial. Mircea susţine că nu a primit aceşti bani şi că nu cunoştea nici un judecător de la Slatina sau Craiova,  scrie fostul președinte Traian Băsescu pe facebook.

Astăzi, fosta preşedintă a Tribunalului Olt a fost condamnată la 8 ani de închisoare pentru că a primit mită 200.000 Euro pentru a-l pune în libertate din arest preventiv şi a-l achita pe Bercea Mondial. Culmea Justiţiei este faptul că fratele meu, Mircea Băsescu, nu figurează printre cei care au mituit-o pe doamna judecătoare cu banii de la familia Anghel.
Codruţa, Florin, ştiţi voi ceva despre acest mister? Eu nu cred că a fost o înscenare ordinară, în condiţiile în care şi eu şi fratele meu v-am informat de la bun început despre presiunile făcute de familia Anghel asupra fratelui meu, mai spune Băsescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img