spot_img
37.2 C
București
duminică, iulie 14, 2024
AcasămediuVIDEO: Băsescu, atac voalat la Dan Tapalagă: Sunt unii care ling clanțele...

VIDEO: Băsescu, atac voalat la Dan Tapalagă: Sunt unii care ling clanțele la ambasade

-

Fostul președinte Traian Băsescu a declarat marți seară la B1 Tv că nu a cerut permisiunea de la americani să îi numească pe șefii serviciilor secrete. Sunt unii care ling clanțele la ambasadele, nu și-ar permite nimeni să lanseze astfel de informații, a spus Băsescu. Lingăii ăștia de clanțe vor să dea impresia că vorbesc la ambasadă, a precizat fostul președinte. Jurnalistul care a scris articolul că Iohannis nu i-ar fi consultat pe americani la numirea lui Hellwig este Dan Tapalagă de la hotnews.ro. În context, Băsescu l-a atacat pe Hellwig spunând că a debutat cărându-i servieta lui Dan Voiculescu. E o greșeală numirea, a spus fostul șef al statului.
”Vă spun public la fel au aflat și de la mine de numirea lui Maior și Ungureanu. Nu trebuie să ceri aprobare de la ambasade. E tipul acesta de slugi care ling clanțe la ambasade, ați întrebat la Ambasada SUA? Cine e ambasada SUA pentru un șef de stat? Dacă vreau să mă consult pe o problemă, sun la Biden sau la Obama, dar nu la ambasada de la București. Nu am luat în 10 ani nicio aprobare de la nimeni, dar am intuit și ce trebuie făcut bine pentru noi și credibil pentru parteneri. Dacă aș fi venit la SRI sau la SIE cu niște politruci fără culoare, cu siguranță mi-ar fi trebuit mult timp ca să îi fac credibili”, a spus fostul președinte.
”Niciodată nu m-am consultat la numiri cu nimeni. Nici la procurori, nici la nimeni. Lingăii aștia de clanțe mereu dau impresia că le știu pe toate și că îi sună ambasadorii. După două luni de la terminarea mandatului, am ieșit din haina președintelui și îmi permit să mă exprim liber. Nimeni să nu mă considere președintele României, sunt cetățeanul Traian Băsescu. Președintele Iohannis nu avea nevoie de aprobarea sau consultarea nimănui, acesta e stadiul la care eu am lăsat România.”, a explicat Traian Băsescu.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img