Băsescu: Am sfătuit-o pe Udrea să nu candideze

0
1035

Liderul PMP Traian Băsescu a afirmat, joi, la B1 TV, că sfatul său „ca bun prieten” pentru Elena Udrea a fost să nu candideze, însă fostul ministru este „majoră” şi „independentă” şi nu l-a ascultat, dar o înţelege pentru că este singură şi „are greutăţi”, căutând un refugiu şi să un sentiment de utilitate.

„O înţeleg foarte bine, este o femeie singură, are greutăţi greu de dus de unul singur”, a spus Băsescu. El a continuat spunând că Udrea are „greutăţi” cu Parchetul şi a găsit „orientarea către biserică şi politică”, care se potrivesc. „Sunt singurele refugii unde îşi caută liniştea şi să fie utilă”, a precizat fostul preşedinte.

Deputatul Elena Udrea şi-a anunţat miercuri candidatura pentru un nou mandat de parlamentar, spunând că îşi doreşte ca, în situaţia în care va fi aleasă în Parlamentul României, să facă parte din comisia comună de control parlamentar al Serviciului Român de Informaţii şi chiar să obţină funcţia de preşedinte „pentru că oricum, cei care se află acum în aceste funcţii sunt nişte cârpe”.