spot_img
24.4 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăAnalizeBăsescu acuză că mafia Iohannis-PNL-PSD a salvat de DNA afacerile imobiliare ale...

Băsescu acuză că mafia Iohannis-PNL-PSD a salvat de DNA afacerile imobiliare ale lui Robert Negoiță și a altor rechini

-

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a scris,joi, pe Facebook, că ”mafiile transpartinice PNL–PSD funcţionează perfect”, oferind ca exemplu legea prin care se dă amnistie fiscală dezvoltatorii imobiliari evazionişti, iniţiată de parlamentari PNL, printre care şi Raluca Turcan şi promulgată de Iohannis.

- Reclama -

CITIȚI ȘI: Iohannis a șters datoriile smecherilor, baronilor locali si ale familiilor politrucilor cu afaceri in imobiliare la propunerea Ralucăi Țurcan

”Mafia este tarnspartinică (Legea 29 din 2018 ). După ce au rupt oficial cârdăşia cu PSD-ul prin spargerea monstruosului USL, liberalii nu mai prididesc ţipând demagogic în apărarea justiţiei. Uită că urlau din toţi rărunchii şi cu ochii bulbucaţi, cu glasuri când mai baritonale când mai piţigăiate, când pe stadioane, când în pieţe publice, când pe la gardurile Cotrocenilor, voiculesciana zicere <<nu avem puterea până nu controlăm justiţia>> sau <<Băsescu la puşcărie>>. Din păcate, mizeria USL-ului este mai actuală ca oricând, iar mafiile transpartinice PNL – PSD funcţionează perfect”, a scris preşedintele PMP, Traian Băsescu, pe Facebook.

Traian Băsescu a oferit şi ”primul exemplu de luptă liberală pentru combaterea corupţiei”.

”Deputaţii PNL Ion Ştefan, Raluca Turcan (şi tu Ralucuţa?), Claudiu Racuci şi Bogdan Huţucă iniţiază o lege prin care se dă amnistie fiscal pentru dezvoltatorii imobiliari evazionişti. Iniţiativa trece fulgerător prin Senat şi Camera deputaţilor, este trimis la promulgare pe 30 decembrie şi promulgată pe 15 ianuarie 2018 de Iohannis”, scrie Băsescu.

Traian Băsescu afirmă că această lege a închis ” dosarul unei evaziuni de 77,5 milioane ron (16,5 milioane euro) făcută de PSD-istul Robert Negoiţă la vânzarea celor 1250 apartamente construite în Bucureşti.

”Nu cred că Raluca Turcan sau Klaus Iohannis sau consilierii domniei sale nu ştiau cazul PSD-istului Robert Negoiţă atât de mediatizat de presă”, spune Băsescu.

”Cu siguranţă sunt şi mulţi alţii pe care eu nu-i ştiu”, afirmă liderul PMP, adăugând că sunt ”destui evazionişti în imobiliare, protejaţi în mod egal de PSD şi PNL”.

Băsescu spune că explicaţia pentru avizele rapide şi pozitive din comisii, dominate de PSD şi PNL, stă ”în buna cooperare dintre evazioniştii susţinuţi transpartinic şi politicienii servitori ai evazioniştilor”.

”Desigur, serviciul nu este gratuit”, precizează fostul şef de stat.

Traian Băsescu afirmă că începe să înţeleagă ”tot mai bine uşurinţa cu care doamna Viorica Vasilica Dăncilă a obţinut desemnarea”.

”Spun ce-am mai spus: mafia este transpartinică, indiferent dacă ne place sau nu”, adăugă preşedintele PMP.

 

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...