spot_img
0.7 C
București
joi, decembrie 1, 2022
AcasăAnalizeBarna nu îl vrea pe "clovnul" de Neamțu

Barna nu îl vrea pe „clovnul” de Neamțu

-

Liderul USR Dan Barna a informat partidul pe un grup intern că negocierile cu PNL pentru Capitală au mers înainte şi că la finalul săptămânii va fi o decizie finală. Totodată, acesta a subliniat că USR nu va sisţine candidatura din partea PMP a lui Mihail Neamţu, pe care îl cataloghează drept „clovn”. „PMP trebuie să renunţe la blatiştii care timp de patru ani au asigurat majorităţii lui Firea şi primarilor PSD de sector”, a mai adăugat Barna.

- Reclama -

„Am fost aseară la discuţii cu Ludovic Orban şi Violeta Alexandru, însoţit de Claudiu Năsui, Dragoş Tudorache şi Vlad Voiculescu după ce în cursul zilei au fost consultări şi cu Nicusor Dan. A durat mult şi NU am finalizat. Dar am făcut paşi mari înainte. Principiul 3-3 este confirmat. Aveţi dreptate dacă vi se pare că durează prea mult. Sunt primul care crede asta. Sper că la finalul săptămânii vom avea o decizie finală”, a explicat Barna pe grupurile interne ale USR. Acesta din urmă a subliniat apoi că USR nu va susţine candidatura „clovnului” Mihail Neamţu la Sectorul 3. „Nu ar fi corect faţă de partenerii de dialog să anunţ ceva parţial sau să confirm/infirm scurgerile şi bucăţile de informaţie de prin presă.
Pot confirma însă că, într-adevăr, nu vom susţine o candidatură neserioasă gen Mihail Neamţu, pe care am exclus-o ferm din orice scenariu viitor posibil. Aşa cum am cerut ferm să nu susţinem corupti la sectorul 2, nu putem sustine nici clovni în altă parte. În orice context electoral s-ar ajunge, PMP trebuie să renunţe la blatiştii care timp de patru ani au asigurat majorităţi lui Firea şi primarilor PSD de sector şi le- au sustinut consecvent proiectele.
Singurul reper pe care l-am avut în toată această perioadă, într-un puzzle complicat, cu zeci de ore de discuţii pe Bucureşti, a fost gândul la seara de 27 septembrie când se vor închide urnele şi epoca PSD în Bucureşti va lua sfârşit. Când Nicuşor Dan şi candidaţii noştri vor începe un capitol fericit şi normal în istoria Bucureştiului”, a conchis Barna în mesajul său intern

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img