spot_img
4.2 C
București
marți, noiembrie 29, 2022
AcasăALEGERI 2020Barna în Opoziție și la Putere: De la Demisia la "oamenii nu...

Barna în Opoziție și la Putere: De la Demisia la „oamenii nu trebuie judecaţi printr-o declaraţie neinspirată şi nefericită”

-

Dan Barna – 26 iulie 2018:

”Prostia nu e o scuză! Demisia! A devenit o umilință națională faptul că suntem conduși de acest Guvern! Lipsa de înțelegere a propriilor cuvinte devine o boală gravă, care pune în pericol imaginea României și a fiecărui român. Comparația făcută de Petre Daea între arderea porcilor bolnavi de pestă africană și Holocaust, o tragedie soldată cu milioane de victime, este șocantă și inacceptabilă.
Prostia nu e o scuză când ești prim-ministru sau ministru în Guvernul României. În alte țări civilizate, după ziua de ieri, prim-ministrul pleca acasă de mână cu ministrul Agriculturii.
Nu mai suportăm această umilință de a fi conduși de oameni care nu-și înțeleg propriile cuvinte, incompetenți care duc țara spre dezastru și rușine.
USR cere demisia lui Petre Daea și din nou, a Vioricăi Dăncilă. O vom cere până vor ieși pe ușa din dos a istoriei ca Guvernul care a dezonorat țara!”

Dan Barna – 29 iulie 2021:

„E o situaţie neplăcută, e o situaţie regretabilă. E foarte clar că acea replică avută într-un dialog cu un jurnalist nu a fost una fericită, a fost o exprimare profund nefericită. Dar omul era acolo de cu seară, din momentul în care această furtună a tulburat teribil circulaţia feroviară.

Oamenii trebuie judecaţi prin ceea ce fac, şi nu neapărat printr-o declaraţie neinspirată şi nefericită,

iar pe de altă parte, el este în această poziţie de trei luni şi ceva. Îl vom evalua după şase luni, după un an şi vom vedea rezultatele muncii sale”

SURSA: Inpolitics

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img