spot_img
10.1 C
București
marți, martie 28, 2023
AcasăALEGERI 2020Barna are slugi BARNA: CEVA BANAL

Barna are slugi BARNA: CEVA BANAL

-

Vicepremierul Dan Barna a dovadă ieri de „atitudine de şef” după ce a chemat un angajat al Parlamentului să-i ridice ochelarii de pe jos, acestuia fiindu-i prea lene. Scena s-a petrecut în timpul discursului preşedintelui PSD Marcel Ciolacu de la la Ora prim-ministrului.

- Reclama -

La un moment dat, în timpul discursului liderului PSD Marcel Ciolacu, vicepremierul Dan Barna, aşezat în banca rezervată Guvernului, este surprins de către camerele video în timp ce-şi scapă ochelarii pe jos. În loc să-i ridice singur, liderul USR cheamă un angajat al Parlamentului să facă asta pentru el.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/gLOsWqxM9YM" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Este o întâmplare absolut banală. Ascultându-l pe domnul Ciolacu, mi-au căzut ochelarii de pe pupitru şi i-am lăsat acolo, gândindu-mă că o să-i iau în momentul în care se vor termina intervenţiile, că mi se părea ciudat să mă ridic atunci. Am spus că oricum nu trec pe acolo parlamentari. Dar colega de alături a observat şi a avut iniţiativa să-i facă semn unui coleg din staff-ul Camerei (Deputaţilor – n.r.), pe care l-a rugat să vină să ridice ochelarii. Omul a venit, m-a întrebat unde sunt şi i-am spus că sunt acolo, jos, în faţă. I-a luat, mi i-a dat şi i-am mulţumit. Subiect încheiat”, a declarat Dan Barna pentru Mediafax.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img