spot_img
8.3 C
București
joi, martie 23, 2023
AcasăDezvaluiriAvocatul lui Udrea otrăvit și dispărut și falsa prințesă Lia

Avocatul lui Udrea otrăvit și dispărut și falsa prințesă Lia

-

La capitolul probe în ce privește acuzațiile aduse avocatului condamnat Robert Roșu din dosarul ”Ferma Băneasa”, în concluziile DNA depuse la ÎCCJ, este menționată și declarația avocatului Veronel Rădulescu, cel care printre clienți o are pe Elena Udrea, scrie Clujust.

CE SUSȚINE CLUJUST:

- Reclama -

”Declarația martorului Rădulescu Veronel din care rezultă că la întâlnirea la care a participat la sediul SCA TZA se afla și inculpatul Roșu Robert Mihăiță și a participat la discuții. De altfel acesta a fost cel care a desoperit plângerea penală formulată de avocatul Rădulescu Veronel împotriva grupului căutând în mapa acestuia cât timp martorul se afla la toaletă”, se arată la ”probe” în concluziile depuse de procurorul DNA Raluca Mirică înainte de pronunțarea deciziei de către Înalta Curte.

În documentul făcut public recent pe Facebook, se vorbește de trafic de influență prin promisiuni făcute lui Al României Paul Philippe privind retrocedările. De asemenea, scrie că avocatul Rădulescu ar fi fost otrăvit.

”Promisiunile făcute se perpetuează pe parcursul anilor 2012-2013, în scenă perindânsu-se ca avocați pentru Al României Paul Philippe martorii: Rădulescu Veronel, care formulează și o plângere penală dar nu o deține, Togan Liviu și Mircea Andrei. Primul avocat, Rădulescu Veronel, este amenințat în cadrul unei întâlniri de la sediul SCA TZA, spunându-i-se să nu mai calce pe acolo, conform propriei declarații, iar ulterior este otrăvit și ”dispărut” așa cum arată martora A României Lia.”, se arată în concluziile DNA.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img